ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

"Siesta & go", με 14 ευρώ την ώρα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να πάρετε έναν υπνάκο προτού επιστρέψετε στην εργασία σας.

Μια από τις γνωστότερες συνήθειες που μας θυμίζουν "Ισπανία" είναι o απογευματινός υπνάκος, η γνωστή μας σιέστα. Καθώς ο μεσημεριανός ήλιος ρίχνει κάθετα τις ακτίνες του, οι επιχειρήσεις στις μικρές πόλεις της Ισπανίας κλείνουν τα παντζούρια τους για τον παραδοσιακό υπνάκο. Ωστόσο, στις μεγάλες πόλεις της χώρας, αυτές οι συνήθειες έχουν εγκαταλειφθεί, αφήνοντας τους Ισπανούς εργαζομένους να εργάζονται πολλές ώρες συνεχόμενα, εξαντλητικά...
Τώρα όμως, η Μαρία Εστρέλα Χόρο ντε Ίντζα, βρήκε έναν τρόπο να επαναφέρει το καθεστώς της σιέστα, κερδίζοντας χρήματα όσο οι συμπολίτες της αναπαύονται. Τραπεζίτες, δικηγόροι και σύμβουλοι επιχειρήσεων, έχουν ως πρώτο πιάτο τον υπνάκο- 
Φωτογραφία του χρήστη Siesta&Go.


σιέστα τους, στο "ύπνος- μπαρ" (nap- bar) της Μαρία Eστρέλα, με τίτλο "Siesta & go" στην Άζκα, την επιχειρηματική συνοικία της Μαδρίτης, όπου στεγάζονται επιχειρήσεις όπως η HSBC, η Google και η Deloitte.
Η ιδέα είναι απλή: για μόλις 14 ευρώ (16 δολάρια) την ώρα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να πάρετε έναν υπνάκο που θα σας ξαναδώσει δύναμη σε μια ιδιωτική κρεβατοκάμαρα προτού επιστρέψετε στην εργασία σας.
"Είναι αστείο ότι είμαστε γνωστοί για την siesta, αλλά δεν το έχουμε κάνει επαγγελματικά", δήλωσε ο Μαρία Εστρέλα, η 32χρονη ιδρυτής του nap-bar. "Πελάτες μας είναι πολλοί άνδρες με κοστούμια που θέλουν μόνο να χαλαρώσουν και γυναίκες που θέλουν να βγάλουν για λίγο τα τακούνια τους. Το μεσημεριανό διάλειμμα είναι το πιο πολυάσχολο διάστημα".Φωτογραφία του χρήστη Siesta&Go.Φωτογραφία του χρήστη Siesta&Go.Φωτογραφία του χρήστη Siesta&Go.Φωτογραφία του χρήστη Siesta&Go.Φωτογραφία του χρήστη Siesta&Go.Φωτογραφία του χρήστη Siesta&Go.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου