ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Curt von Badinski, διανύει 1.200 χλμ τη μέρα για να πάει στη δουλειά

Ο Κερτ βον Μπαντίνσκι είναι σίγουρα ο εργαζόμενος της χρονιάς!
Όσο κι αν ακούγεται εξωφρενικό, κάθε μέρα διανύει 1.200 χλμ τη μέρα για να πάει στη δουλειά, ενώ χρησιμοποιεί μέχρι και... αεροπλάνο.
Ο μηχανολόγος-μηχανικός και συνιδρυτής μίας εταιρίας τεχνολογίας ζει στο Λος Άντζελες και εργάζεται στο Σαν Φρανσίσκο.
Αυτό σημαίνει ότι σπαταλά 6 ώρες μόνο στο δρομολόγιο για τη δουλειά και την επιστροφή.
Επί πέντε μέρες τη βδομάδα, ο Μπαντίνσκι ξυπνά στις 5 το πρωί. Οδηγεί για 15 λεπτά προς το αεροδρόμιο του Μπέρμπανκ, και επιβιβάζεται σε πτήση που διαρκεί 90 λεπτά μέχρι να προσγειωθεί, 568 χλμ μακριά, στο Όκλαντ.
Το μονοκινητήριο αεροπλάνο που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του, του κοστίζει 2.300 δολάρια το μήνα, βάσει συμφωνίας.
Φτάνει στο γραφείο του στις 8.30 το πρωί και εργάζεται ως τις 5 το απόγευμα. Στις 7.15 το απόγευμα είναι η ώρα αναχώρησης της πτήσης επιστροφής και στις 9.00 το βράδυ είναι και πάλι σπίτι του.
Ο Μπαντίνσκι διατηρεί αυτό το πρόγραμμα εδώ και ένα χρόνο και ισχυρίζεται ότι δεν τον έχει κουράσει. Ίσα-ίσα που κάθε μέρα ξυπνά ενθουσιασμένος, όπως λέει.Αποτέλεσμα εικόνας για Kurt BadinskiCurt von Badinski, Silicon Valley engineer, takes a plane to work every dayCurt von Badinski, Silicon Valley engineer, takes a plane to work every day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου