ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ένοπλοι φρουρούν τις… τομάτες στην Ινδία

Η εκτόξευση της τιμής της τομάτας σε τέτοιο υψηλό βαθμό είχε ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση ένοπλων φρουρών για την προστασία των φορτίων που φτάνουν σε μια πολιτεία της Ινδίας.
Χονδρέμπορος σε αγορά της πόλης Indore της επαρχίας Madhya Pradesh δήλωσε στους Hindustan Times την Κυριακή ότι η προστασία των τοματών είναι αποτέλεσμα της ανησυχίας που υπάρχει λόγω της εκτόξευσης της τιμής τους.
Ο ίδιος σημείωσε ότι οι υπεύθυνοι της αγοράς είχαν τοποθετήσει ένοπλους φύλακες προκειμένου να προστατευτούν οι τομάτες, ειδικότερα όταν ξεφορτώνονται από φορτηγά.
Τον τελευταίο μήνα υπάρχουν αναφορές ότι σε άλλα μέρη της χώρας, κλέφτες αρπάζουν τόνους τοματών μεγάλης αξίας. Οι 
Tomato crisis: As prices hit Rs 100 in various parts of country, some traders hire armed guards to stop theftέντονες βροχοπτώσεις έχουν καταστρέψει τις καλλιέργειες σε ορισμένες περιοχές – κλειδιά που τις παράγουν αυτήν την περίοδο.
Η έλλειψη αυτόν τον μήνα είχε ως αποτέλεσμα να διπλασιαστούν σχεδόν οι τιμές σε αρκετές περιοχές της χώρας, «πλήττοντας σοβαρά την τσέπη του μέσου ανθρώπου», όπως έγραψε η Indian Express.Tomato prices have soared upto 700 per cent in three monthsΑποτέλεσμα εικόνας για Armed guards watch over Indian tomato
Vendors In Indore Deploy Armed Guards To Protect Tomatoes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου