ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ανδρικά αξεσουάρ εξωφρενικού πλούτου


Όπως και στο παρελθόν, τα ανδρικά αξεσουάρ αποτελούν το απαραίτητο «εφόδιο» κάθε αρσενικού που θέλει να ξεχωρίζει στο πλήθος και στην εποχή μας, όσο ποτέ, η αναζήτηση και η απόκτηση του πιο εξεζητημένου και ακριβού gadget παίζει τον δικό του κυρίαρχο ρόλο.






Πορτοφόλι Dunhill από ανθρακονήματα ($1.400)
Στην εποχή του πλαστικού χρήματος, τα πορτοφόλια επιστρέφουν δυναμικά στην αγορά των αντρικών αξεσουάρ και πολλά από αυτά κρύβουν εκπλήξεις. Όπως για παράδειγμα το Dunhill Carbon Fiber Biometric Wallet, το οποίο μάλιστα χρησιμοποιεί και ο άσος της Formula 1, Lewis Hamilton, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και έχει εσωτερική επένδυση από ακριβό δέρμα. Κομψό, με μοντέρνο στυλ και αισθητική, το πορτοφόλι Dunhill των 1.400 δολαρίων έχει πολλές μυστικές θήκες, μεταλλικές πλάκες που προστατεύουν τις πιστωτικές κάρτες, ενώ «ξεκλειδώνει» μέσω ενός ενσωματωμένου chip που αναγνωρίζει το δαχτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη του.
Αποτέλεσμα εικόνας για Πορτοφόλι DunhillΑποτέλεσμα εικόνας για βιομετρικο Πορτοφόλι Dunhill

Η ομπρέλα του Briatore ($50,000)
Αν και πρόκειται για ένα αξεσουάρ που γενικώς οι άντρες αποφεύγουν, το πρώην αφεντικό της Formula 1, Flavio Briatore και ο σχεδιαστής Angelo Galasso,δημιούργησαν μια εντυπωσιακή σε αισθητική ομπρέλα 50.000 δολαρίων από γνήσιο δέρμα κροκόδειλου που -εκτός των άλλων- είναι από τη φύση του ανθεκτικό στο νερό. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Ιταλός μεγιστάνας θα εμπορευθεί το πανάκριβο του προϊόν, αλλά οπωσδήποτε πρόκειται για επιτομή της κομψότητας και της ιταλικής αισθητικής.





Sneakers της Nike ($50,000)
Η μόδα των αθλητικών παπουτσιών έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας, αν και τα sneakers ήταν πάντα στην κουλτούρα και στο lifestyle των Αμερικανών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι φημισμένοι Οίκοι, όπως οι Dolce & Gabbana και Gucci, δημιουργούν πλέον τα δικά τους πανέμορφα και μοδάτα sneakers, πολλά από τα οποία αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ στις καθημερινές, σπορ εμφανίσεις ανδρών που θέλουν να διατηρούν και να προβάλουν το αθλητικό τους κορμί. Και εδώ όμως, υπάρχουν sneakers των οποίων η αγορά τους ξεφεύγει από τα συνηθισμένα όρια, όπως τα περίφημα Air Force 1 της Nike, με τη διαμαντένια διακόσμηση, για τα οποία ο rapper Big Boi των Outkast δαπάνησε 50.000 δολάρια. Υπάρχει κάποιος να μην ζηλέψει;
Αποτέλεσμα εικόνας για Air Force 1 της Nike

Γυαλιά ηλίου De Rigo Vision ($408,000)
Τα γυαλιά ηλίου εκτός από μοντέρνα επιτομή αυτού που ονομάζουμε «cool» είναι απαραίτητα σήμερα και για την προστασία των ματιών, είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες και παιδιά. Στην αγορά, υπάρχουν πλέον εκατοντάδες εξαιρετικές μάρκες από μεγάλους Οίκους, σε όλα τα σχήματα και για όλα τα πορτοφόλια, ενώ η μόδα και το στυλ αλλάζει σχεδόν κάθε χρόνο. Πάντα, ένα πολύ ακριβό «γυαλί» ακουμπισμένο στο τραπέζι ενός καφέ ή beach bar, αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του, καθρεφτίζοντας παράλληλα και την οικονομική ευρωστία του.
Όσον αφορά το τελευταίο, ένα ζευγάρι De Rigo Vision από την ελβετικό οίκο ωρολογοποιίας και κοσμημάτων Chopard, αξίας 408.000 δολαρίων, σίγουρα θα τους άφηνε όλους άφωνους. Όπως και τα 60 γραμμάρια χρυσού 19 καρατίων που διακοσμούν τα στηρίγματα του ή τα 51 διαμαντάκια του σε επιλεγμένα σημεία. Πολύ δύσκολα βέβαια ένα τέτοιο ζευγάρι γυαλιών θα το δείτε στην ευρωπαϊκή αγορά καθώς η Chopard το διακινεί κυρίως στις αραβικές χώρες…

Αποτέλεσμα εικόνας για chopard de rigo vision sunglasses

Ρολόι χειρός Hublot Bing Bang ($28,00,000)
Δεν υπάρχει άλλο πιο αντιπροσωπευτικό για τον χαρακτήρα και το στυλ ενός άνδρα από το ρολόι χειρός. Και εδώ, η αγορά είναι τεράστια, αν και τα τελευταία χρόνια υπήρξε σημαντική κάμψη στον τομέα των πωλήσεων, κυρίως στις μεσαίες και χαμηλές κατηγορίες. Για τους οικονομικά εύπορους, το ρολόι χειρός είναι κάτι περισσότερο από ένας «πολύπλοκος μηχανισμός ακριβείας που δείχνει την ώρα» και στον τομέα της υψηλής ωρολογοποιίας έχουν γίνει πραγματικά θαύματα, τόσο στον τεχνικό τομέα όσο και στο κομμάτι της αισθητικής. Παρ’ όλα αυτά, αν και τα ακριβά ρολόγια χειρός είναι κάτι το συνηθισμένο για τους πραγματικούς γνώστες, όπως τα εξεζητημένα αριστουργήματα των Blancpain και Patek Philippe, που κοστίζουν πάνω από 100.000 δολάρια, κανένα δεν μπορεί να πλησιάσει σε αξία το Hublot Bing Bang. Δεκαεπτά τεχνικοί εργάστηκαν για 14 μήνες προκειμένου να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο έργο τέχνης των 637 διαμαντιών αξίας 2,8 εκατ. δολαρίων.


Μανικετόκουμπα Jacob & Co ($42,00,000)
Οι περισσότεροι ειδικοί στη μόδα λένε πως το στυλ κρύβεται στις λεπτομέρειες, όσο μικρές κι αν είναι και ότι αυτές οι «πινελιές» φροντίδας στην εξωτερική εμφάνιση είναι που κάνουν τη διαφορά. Έτσι, δεν προκαλεί καμία έκπληξη που ένα τόσο μικρό αντικείμενο, σε ζευγάρι, μπορεί να είναι τόσο ακριβό. Ο λόγος για τα μανικετόκουμπα, τα οποία αν και εφευρέθηκαν το 16ο αιώνα, ο 18ος αιώνας ήταν εκείνος που γνώρισαν τη μεγάλη τους ακμή. Παραδοσιακά, πρόκειται για δύο μικρά κοσμήματα, τα οποία οι άνδρες με στυλ επιτρέπεται να φορούν, για το σχεδιασμό και την κατασκευή των οποίων ασχολούνται όλοι οι φημισμένοι οίκοι κοσμημάτων στον κόσμο. Ένας από αυτούς, ίσως ο πιο φημισμένος για τις πανάκριβες δημιουργίες του, ο Jacob & Co, έχει δημιουργήσει ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα από διαμάντια, αξίας $4.2 εκατομμυρίων, για τα οποία δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει βρεθεί αγοραστής να κοσμήσει τα πανάκριβα κοστούμια του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου