ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Rolls Royce Sweptail, το ακριβότερο αυτοκίνητο που κοστίζει 10 εκατ. ευρώ!

Χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να κατασκευαστεί και παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στην έκθεση ιστορικών και πολυτελών αυτοκινήτων Concorso d’Eleganza, στη Villa d’Este, στη λίμνη Κόμο της βόρειας Ιταλίας. Η Rolls Royce Sweptail βασίζεται στη Phantom Coupe, είναι ωστόσο διθέσια και στην πραγματικότητα ένα εντελώς νέο μοντέλο. Ολόκληρο το αμάξωμα έχει υποστεί εκτεταμένες μετατροπές για να μοιάζει όσο το δυνατόν, στα πλευρά και στο πίσω μέρος του, με το κύτος πολυτελούς σκάφους.
perierga.gr - Το ακριβότερο αυτοκίνητο κοστίζει 10 εκατ. ευρώ!
Η Sweptail διαθέτει τη μεγαλύτερη μάσκα που έχει ποτέ φορεθεί σε μοντέλο της βρετανικής μάρκας, ενώ εντελώς ιδιαίτερο είναι και το εσωτερικό της, με λύσεις όπως μια αναδυόμενη βάση σαμπάνιας που ψύχεται στο ταμπλό. Σχεδιαστικά το εσωτερικό είναι μινιμαλιστικό, ωστόσο η εικόνα του σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.
Αποτέλεσμα εικόνας για Rolls Royce Sweptail
Μόνο τα κορυφαία δέρματα και ξύλα έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του, με το φινίρισμα να γίνεται στο χέρι και να ορίζει την τελειότητα. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της RR, τον Τόρστεν Μίλερ – Ότβος, το κόστος του μοντέλου ξεπέρασε τα 10.0000.000€ και προφανώς είναι το υψηλότερο που έχει ποτέ διατεθεί για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου.
Αποτέλεσμα εικόνας για Rolls Royce SweptailΑποτέλεσμα εικόνας για Rolls Royce Sweptail

Αποτέλεσμα εικόνας για Rolls Royce Sweptail
Αποτέλεσμα εικόνας για Rolls Royce Sweptail


Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για Rolls Royce Sweptail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου