ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Norwegian Joy, το πλωτό παλάτι με την πίστα καρτ στο κατάστρωμα

Την πιο ιδιαίτερη, πρωτοποριακή και εμπνευσμένη πίστα καρτ στον κόσμο δημιούργησε η διάσημη ιταλική φίρμα σε συνεργασία με τη Norwegian Cruise Line.
Η πίστα βρίσκεται στην οροφή του επιβλητικού και υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου Norwegian Joy, το οποίο αναμένεται να κάνει το πρώτο του ταξίδι τον Ιούνιο. Η πίστα εκτείνεται σε δύο επίπεδα στο ανώτατο κατάστρωμα και περιλαμβάνει 10 ηλεκτρικά καρτ. Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες απόλυτη ασφάλεια, ενώ τα πάντα φέρουν τα σήματα και τα χρώματα της Ferrari.
Το Norwegian Joy χαρακτηρίζεται ως πλωτό παλάτι. Έχει μήκος 326 μέτρα και πλάτος 41 μ., περιλαμβάνει 2.100 καμπίνες και σουίτες, φιλοξενώντας περισσότερα από 4.000 άτομα. Διαθέτει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, από πολυτελή εστιατόρια έως πισίνες, αίθουσες χαλάρωσης, μπαρ, δωμάτια εικονικής πραγματικότητας, κινηματογράφους, πάρκο αναψυχής, γήπεδα γκολφ, τένις και πολλά πολλά ακόμα.
Θα ταξιδεύει κυρίως γύρω από τις κινεζικές θάλασσες, έχοντας ως λιμάνια αναχώρησης αυτά της Σανγκάης και του Πεκίνου.
Αποτέλεσμα εικόνας για Norwegian JoyMI.NorwegianJoyConciergeBedroomMI.NorwegianJoyConciergeMI.NorwegianJoyAccommodations6MI.NorwegianJoyAccommodations3MI.NorwegianJoyHaven2

Σχετική εικόναΣχετική εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου