ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Μετά τα Megabots των ΗΠΑ και τα Kuratas της Ιαπωνίας έρχονται τα Monkey King, τα γιγαντιαία επανδρωμένα ρομπότ της Κίνας

Μετά τις ΗΠΑ (Megabots) και την Ιαπωνία (Kuratas) και η Κίνα μπαίνει στην «αρένα» των γιγαντιαίων επανδρωμένων ρομπότ, με το τετράποδο, μονοθέσιο Monkey King.
Τα ρομπότ της Megabots και της Kuratas αναμένεται να αναμετρηθούν τον Αύγουστο, χρησιμοποιώντας ένα εύρος όπλων, όπως πυροβόλα που ρίχνουν χρωμόσφαιρες, υδραυλικούς βραχίονες κ.α., εντός ενός αυστηρού πλαισίου κανόνων, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των ανθρώπων χειριστών στο εσωτερικό τους.
Όπως αναφέρει το New Atlas, το κινεζικό Monkey King είναι «παιδί» της Greatmetal, το οποίο εμφανισιακά παραπέμπει σε μεγάλο αιλουροειδές.
Το βάρος του είναι περίπου 4 τόνοι, και βαδίζει στα 4, αν και μπορεί να σηκωθεί στα δύο, ενώ στη ράχη του φέρει ένα μεγάλο ραβδί. Επίσης, διαθέτει περιστρεφόμενο κεφάλι.
Το Monkey King πραγματοποίησε εμφάνιση με το ρομπότ της MegaBots σε πρόσφατο φεστιβάλ στο Πεκίνο, και οι δύο ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο μιας μονομαχίας μεταξύ των ρομπότ τους μετά την αμερικανο-ιαπωνική αναμέτρηση τον Αύγουστο.
Αποτέλεσμα εικόνας για Megabots
Megabots                                                                                 Kuratas

Greatmetal Monkey King Robot
Chinese robotics company GREATMETAL is now the third competitor in the first giant robot battle of its kind – and the team has unveiled its massive ‘Monkey King’ to take on America's MegaBots and Japan's Kuratas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου