Σήμερα, φαίνεται ότι δεν αρκεί για ένα εστιατόριο να προσφέρει ένα κομμάτι γλυκό ως επιδόρπιο στους πελάτες του, στο τέλος του φαγητού. Χάρη στους δημιουργικούς και καινοτόμους σεφ ζαχαροπλαστικής, πλέον οι γλυκές απολαύσεις ξεπερνούν τις συμβατικές προσφορές και είναι εντυπωσιακές και βέβαια νόστιμες.
Το La Floraison στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας προσφέρει στους πελάτες του ένα ασυνήθιστο επιδόρπιο: Ένα ζελέ με λουλούδι κερασιάς που ανθίζει στο πιάτο για να το καταναλώσουν. Ένα λουλούδι Sakura κλείνεται μέσα στο ζελέ και μεγεθύνετε για να το παρατηρήσετε λίγο πριν το απολαύσετε.
Το La Floraison στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας προσφέρει στους πελάτες του ένα ασυνήθιστο επιδόρπιο: Ένα ζελέ με λουλούδι κερασιάς που ανθίζει στο πιάτο για να το καταναλώσουν. Ένα λουλούδι Sakura κλείνεται μέσα στο ζελέ και μεγεθύνετε για να το παρατηρήσετε λίγο πριν το απολαύσετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου