ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ο καφές από μανιτάρια υπόσχεται ότι έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία.

Ο κλασικός καφές, που όλοι ξέρουμε και απολαμβάνουμε καθημερινά, βελτιώνει τις πνευματικές ικανότητες, διεγείρει τον εγκέφαλο και προκαλεί εγρήγορση και μείωση της ατονίας. Την ίδια στιγμή ωστόσο, η καφεΐνη (και κυρίως η υπερκατανάλωση της) έχει κατά καιρούς κατηγορηθεί για συμμετοχή στην αύξηση της αρτηριακής πίεσης, ενώ προκαλεί και διαταραχές στον ύπνο. Η εταιρεία “Four Sigmatic”, όμως, που παράγει τον καφέ με μανιτάρια, ισχυρίζεται ότι ο καφές τους είναι ότι πιο υγιεινό μπορεί να πιει κάποιος.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο καφές τους μπορεί να μας “ξυπνήσει” το ίδιο αποτελεσματικά, χωρίς όμως τις αρνητικές συνέπειες της καφεΐνης. Μάλιστα, σημειώνει ότι το μείγμα των
μανιταριών που χρησιμοποιεί κάνει καλό στον εγκέφαλο, αυξάνει την παραγωγικότητα, βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων του αίματος και εξουδετερώνει την οξύτητα του καφέ που μπορεί να προκαλέσει στοματικές διαταραχές. Πραγματικό superfood δηλαδή!
Όσο για το πώς φτιάχνεται ο συγκεκριμένος καφές, η Four Sigmatic αποξηραίνει διάφορους τύπους μανιταριών και φτιάχνει ένα εκχύλισμα που αναμιγνύει με κλασικό καφέ. Και μπορεί να ακούγεται αποκρουστικό ένα φλιτζάνι καφέ με… μύκητες, ωστόσο, όσοι το έχουν δοκιμάσει δηλώνουν ότι έχει πλούσια και μεστή γεύση, που θυμίζει μίξη καφέ με τσάι.
Για όσους δεν πίνουν καφέ πάλι, η εταιρεία έχει και κακάο με μανιτάρια, που φτιάχνει με την ίδια διαδικασία.
manitaria-kafeskafes apo manitariaanoigma-kafes-man

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου