ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

3D τυπωμένα σπίτια, έχουν όλα όσα θα χρειαστείτε για να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο ενώ θα αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας

Με την ονομασία modulOne, αυτό τα καινοτόμο κατάλυμα είναι 100% αύταρκες, δεν διαθέτει υδραυλικές εγκαταστάσεις ούτε έχει ανάγκη από γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, οπότε προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε ανάγκη. Μάλιστα, μπορεί να αντέξει ακόμα και στα πιο σκληρά φυσικά περιβάλλοντα.
Η ουκρανική εταιρεία PassivDom ανέπτυξε το πρώτο αυτόνομο 3D σπίτι στον κόσμο που προσφέρει ευελιξία, αφού μπορεί να τοποθετηθεί σε βουνό ή παραλία, και προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας. Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα, συσκευές αλλά και όλα τα απαραίτητα gadgets για τον έλεγχό τους.
Περιλαμβάνει ενσωματωμένη κουζίνα, μπάνιο, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, καθώς και έξυπνο εξαερισμό με έλεγχο στάθμης του οξυγόνου. Η κατοικία λειτουργεί με ηλιακούς συλλέκτες, μπαταρίες και μετατροπείς ενώ διαθέτει ένα ανεξάρτητο σύστημα καθαρισμού και παραγωγής νερού.
Το σπίτι είναι απόλυτα βιώσιμο και έχει εγγύηση 40 ετών χάρη στα ανθεκτικά υλικά του. Είναι κατασκευασμένο από τρισδιάστατες εκτυπωμένες ίνες άνθρακα, γυαλί, πολυουρεθάνη και ρητίνες – που είναι εύκολο να ανακυκλωθούν και δεν θα σκουριάσουν ή θα σαπίσουν ποτέ.
Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, το PassivDom επιτρέπει τη ζωή στα βουνά, στο δάσος, στην παραλία, σε συνθήκες τόσο άνετες όσο αν μείνει κάποιος σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. “Το modulOne έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο ενώ θα αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας”.Αποτέλεσμα εικόνας για modulOne PassivDomKS1_rum_utΑποτέλεσμα εικόνας για modulOne PassivDomPassivDomPassivDomPassivDom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου