ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Body Up Evolution, το Ελληνικό ειδικό αμαξίδιο για ΑμΕΑ

Ειδικό αμαξίδιο που δίνει λύση στα προβλήματα ανασήκωσης και μεταφοράς ατόμων με κινητικές δυσκολίες σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ελληνική εταιρεία.
Όποιος έχει στο περιβάλλον του άτομο με κινητικές δυσκολίες, γνωρίζει καλά πως η ανασήκωση και η μεταφορά τους είναι το μεγαλύτερο -ίσως- πρόβλημα. H πρακτική, αρχικά, δυσκολία παίρνει μεγάλες διαστάσεις, αν αναλογιστεί κανείς τι σημαίνει η ακινησία για τους ίδιους τους ασθενείς, αλλά και εκείνους που έχουν αναλάβει την φροντίδα τους.
Αυτό είναι το σκεπτικό με το οποίο η ελληνική εταιρεία Veziris Healthcare, το 1998, ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την κατασκευή του ειδικού αμαξιδίου Body Up Evolution, προϊόν που απέκτησε διεθνή απήχηση.

«Είναι αδιανόητο να περιορίζονται οι επιλογές των ΑμΕΑ μόνο γύρω από τους κλασσικούς γερανούς ανασήκωσης, οι οποίοι είναι δύσχρηστοι και ο τρόπος λειτουργίας τους χαρακτηρίζεται από την έλλειψη αξιοπρέπειας ως προς τον χρήστη. Με το Body Up Evolution, καταφέραμε να καλύψουμε όχι μόνο τη διαδικασία της ανασήκωσης, αλλά και άλλες τρεις βασικές ανάγκες, όπως η πρόσβαση και χρήση στοWC, η μεταφορά και τοποθέτηση στους περισσότερους χώρους του σπιτιού και τέλος η πρόσβαση σε όχημα», εξηγεί ο υπεύθυνος διεθνών πωλήσεων και marketing, Μάνος Βεζύρης
Το προϊόν έχει βγει εκτός των ελληνικών συνόρων διευκολύνοντας ΑμΕΑ ανά τον κόσμο. Λειτουργεί με τρόπο, ώστε να καλύπτει τέσσερις καθημερινές, διαφορετικές 
και βασικές ανάγκες των ατόμων με κινητικές δυσκολίες αλλά και των βοηθών τους.
Ως γερανός ανασήκωσης: οι ειδικοί μηχανισμοί ανασήκωσης σε συνδυασμό με τους μοχλούς, καθιστούν την όλη διαδικασία απλή και εύκολη. O χρήστης ανασηκώνεται από το κρεβάτι με αξιοπρέπεια και στην φυσική-καθιστή θέση, χωρίς να κρέμεται στον αέρα όπως συμβαίνει με τους κλασσικούς γερανούς ανασήκωσης.
Ως αδιάβροχη καρέκλα μπάνιου και wc: Μετά την ανασήκωση και χωρίς καμία μετατροπή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον χώρο του μπάνιου για οποιαδηποτε χρήση.
Ως αμαξίδιο εσωτερικής χρήσης ή για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε αμαξίδιο: Μετά την ανασήκωση, δίνει την επιλογή να χρησιμοποιηθεί ως τροχήλατη πολυθρόνα σπιτιού και, αφού μεγαλώσει το εξωτερικό πλάτος, μπορεί να τοποθετήσει τον χρήστη και σε αμαξίδιο της αρεσκείας του.
Για πρόσβαση σε όχημα: Μετά την ανασήκωση, διευκολύνει την πρόσβαση προς τους περισσότερους τύπους IX αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου