ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Φωτογραφικός διαγωνισμός με υπέροχες αρχιτεκτονικές δημιουργίες στο Διεθνές Αρχιτεκτονικό Φεστιβάλ του Βερολίνου

Το πρώτο βραβείο σε σημαντικό φωτογραφικό διαγωνισμό απέσπασε ο φωτογράφος Matt Emmett που αποτύπωσε στο φακό του με εξαιρετικό τρόπο δεξαμενή της εταιρείας East London WaterWorks Company. Η φωτογραφία από την κατασκευή του 19ου αιώνα στο Finsbury Park του Λονδίνου κέρδισε την κριτική επιτροπή στο Διεθνές Αρχιτεκτονικό Φεστιβάλ του Βερολίνου όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία Arcaid Images Architectural Photography Awards.
Ο ανταγωνισμός ωστόσο ήταν σκληρός.
«Μας παρουσιάστηκαν εκπληκτικές φωτογραφίες. Με τη δική τους οπτική γωνία οι φωτογράφοι μας άνοιξαν τα μάτια και μας βοήθησαν να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν είχαμε προηγουμένως εκτιμήσει», σχολίασε ο Ulrich Muller, αρχιτέκτονας και διευθυντής της Architektur Galerie Berlin και μέλος της κριτικής επιτροπής.
Οι κριτές συνεκτίμησαν τη «σύνθεση, τη χρήση της κλίμακας και την ευαισθησία των φωτογράφων στην ατμόσφαιρα και την αίσθηση του κάθε μέρους, εξηγεί η Daily Mail και παρουσιάζει τη νικητήρια φωτογραφία και μερικές ακόμα.Δεξαμενή στο Finsbury Park, ΛονδίνοShanghai Tower, ΚίναΕθνικό Στάδιο στο Μπακού του ΑζερμπαϊτζάνΕκκλησία Bruder Klaus Field Chapel στο Mechernich-Wachendorf της ΓερμανίαςΚεντρικά γραφεία Allianz, Ζυρίχη, ΕλβετίαΟλυμπιακό Στάδιο Ελσίνκι όπου φιλοξενήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1952Μουμπάι, ΙνδίαHygge House Warming Hut, Μανιτόμπα, ΚαναδάςΜουσείο Weil am Rhein, Γερμανία
Πολιτιστικό κέντρο SESC Pompeia, Σάο Πάολο, Βραζιλία
Musee de Confluences, Λυών, Γαλλία«Forest of light» installation, Μιλάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου