Βλέποντας για πρώτη φορά το cucamelon (Melothria scabra), νομίζει κανείς πως πρόκειται για ένα μικροσκοπικό καρπούζι σε μέγεθος ρώγας από σταφύλι. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα είδος μικρού αγγουριού που καλλιεργείται στο Μεξικό και την Κεντρική Αμερική. Παρά την όψη καρπουζιού, η γεύση του παραπέμπει περισσότερο σε αγγούρι και μάλιστα έχει ελαφρώς ξινή γεύση παρόμοια με πίκλα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ******
RECENT POSTS
Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016
Cucamelon, το μικροσκοπικό αγγούρι που μοιάζει με καρπούζι
Βλέποντας για πρώτη φορά το cucamelon (Melothria scabra), νομίζει κανείς πως πρόκειται για ένα μικροσκοπικό καρπούζι σε μέγεθος ρώγας από σταφύλι. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα είδος μικρού αγγουριού που καλλιεργείται στο Μεξικό και την Κεντρική Αμερική. Παρά την όψη καρπουζιού, η γεύση του παραπέμπει περισσότερο σε αγγούρι και μάλιστα έχει ελαφρώς ξινή γεύση παρόμοια με πίκλα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου