ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η Amy Pejkovic μπορεί να έχασε το Ρίο, κέρδισε όμως τη μεγαλύτερη «μάχη»!

Η αθλήτρια του άλματος εις ύψος από την Αυστραλία και μοντέλο Amy Pejkovic έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το όνειρό της που «έσβησε» λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όταν διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, σε ηλικία 19 ετών.
Η αθλήτρια του άλματος εις ύψος από την Αυστραλία, εξομολογείται πως έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στην ίδια και στη μητέρα της την κατάσταση της.
Η Amy, η οποία τότε προπονούνταν για να μπει στην ομάδα στίβου της Αυστραλίας, δήλωσε στην Daily Mail Αυστραλίας: «Εγώ απλά καθόμουν και παρακολουθούσα τη μητέρα μου να μιλάει με τους γιατρούς.
«Θυμάμαι που είδα μια μεγάλη, λευκή, άμορφη μάζα στην τομογραφία. Δεν είχα ξανανιώσει ποτέ έτσι».
Αλλά η Amy, η οποία είχε ήδη προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στη Βαρκελώνη, είχε πολύ πιο σοβαρά θέματα να την ανησυχούν.
Είπε: «Εκείνη την εποχή, το να μην συμμετείχα στους Ολυμπιακούς ή ακόμα και το μόντελινγκ, δεν ήταν ακριβώς οι προτεραιότητές μου. Μόνο ένα πράγμα σκεφτόμουν: Θα κατάφερνα να μείνω ζωντανή για να συνεχίσω να κάνω τα πράγματα που αγαπώ;».
Η Amy χειρουργήθηκε με επιτυχία και κατάφερε να βγει νικήτρια στη μεγαλύτερη πρόκληση που της επιφύλαξε η ζωή.
Αργότερα αν και κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες δεν κατάφερε να προλάβει τους αγώνες του Ρίο. Πλέον έχει στόχο του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου