ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Κουπόνια αξιάς 500 ευρώ ως "bonusπολιτισμού" στους 18ρηδες, από την ιταλική κυβέρνηση, για βιβλία,θέατρο,μουσεία


Να υπενθυμίσει στους νέους ότι ο πολιτισμός μπορεί να κάνει πλουσιότερη τη ζωή τους επιχειρεί η ιταλική κυβέρνηση, σχεδιάζοντας τη χορήγηση κουπονιών αξιάς 500 ευρώ στους πολίτες της οι οποίοι κλείνουν τα 18 τους χρόνια, για την αγορά βιβλίων, καθώς και εισιτηρίων για το θέατρο, τον κινηματογράφο, μουσικές σκηνές και μουσεία.
Περίπου 575.000 νέοι αναμένεται να επωφεληθούν από τον Σεπτέμβριο, εφόσον υλοποιηθούν τα σχέδια της ιταλικής κυβέρνησης, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλείται η εφημερίδα Corriere.
Τα κουπόνια, τα οποία θα καλούνται να επιδεικνύουν οι νέοι κατά την αγορά των βιβλίων ή των εισιτηρίων, θα παρέχονται μέσω μίας εφαρμογής για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα.

Όσο για το κόστος της πρωτοβουλίας, απαιτείται η εκταμίευση περίπου 290 εκατ. ευρώ, ποσό που σύμφωνα με Ιταλούς αξιωματούχους αξίζει να δοθεί για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν η εκταμίευση κονδυλίων ως επείγουσα βοήθεια στους σεισμοπαθείς της κεντρικής Ιταλίας θα επηρεάσει την υλοποίηση των σχεδίων της ιταλικής κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία για τους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου