ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

W New York Hotel, κάμπινγκ στην ταράτσα του 17ου ορόφου

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα του κάμπινγκ στο κέντρο του Μανχάταν; Αν νομίζετε ότι πρόκειται για απραγματοποίητο όνειρο και αν ανήκετε σε αυτούς που η ιδέα του κάμπινγκ είναι συναφής με τα τσιμπήματα εντόμων, τον άβολο ύπνο μέσα σε μια σκηνή και την στέρηση ενός ζεστού χαλαρωτικού μπάνιου, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη έχει την λύση, αρκεί οι πελάτες του να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.


Το ξενοδοχείο W New York Hotel, που ανήκει στην διεθνή αλυσίδα W Hotels της Starwood Hotels & Resorts, βρίσκεται στο Μανχάταν, αλλά με 3.000 δολάρια την βραδιά προσφέρει στους πελάτες του την απόλυτη πολυτέλεια της Νέας Υόρκης σε συνδυασμό με την δυνατότητα να κάνουν κάμπινγκ.

Το W New York Hotel έχει μετατρέψει την ταράτσα του 17ου ορόφου του, στο οποίο βρίσκεται μία και μόνο σουίτα, σε κανονικό κάμπινγκ.
Ο χώρος έχει διακοσμηθεί κατάλληλα, διαθέτει σκηνή, αφού χωρίς αυτή κάμπινγκ δεν γίνεται, αιώρες, άνετα καναπεδάκια, πολύχρωμες μαξιλάρες και πολλά κεριά για να δίνουν ρομαντικό τόνο στην ατμόσφαιρα.

Το σκηνικό ολοκληρώνεται με τον τεχνητό χλοοτάπητα, που έχει τοποθετηθεί στο δάπεδο της ταράτσας ενώ στην απόλυτη πολυτέλεια του εναλλακτικού αυτού κάμπινγκ έρχεται να προστεθεί η προσφορά μιας ακριβής σαμπάνιας Veuve Clicquot από το ξενοδοχείο για τους πελάτες εκείνους που αγαπούν μεν το κάμπινγκ, αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν τις ανέσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου