ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Η Πορτογαλία το πάει σιγά-σιγά για τελικό!!!

Η Πορτογαλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro 2016, κι αυτή είναι η δεύτερη συνεχής διοργάνωση που το καταφέρνει, επικρατώντας στα πέναλτι της Πολωνίας με 5-3 στη Μασσαλία, ενώ το εκπληκτικό με τους Ίβηρες είναι ότι έφτασαν στους «4» χωρίς να έχουν νικήσει ακόμη σε κανονική διάρκεια αγώνα!
Το γκολ του Λεβαντόφσκι πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά αγώνα έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, το χρονόμετρο έδειχνε 1΄40΄΄ μετά το εναρκτήριο σφύριγμα του Μπριχ όταν ο άσος της Μπάγερν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούι Πατρίσιο με εν κινήσει βολέ στη σέντρα του Γκροσίτσκι από αριστερά.
Οι Πορτογάλοι ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το 20λεπτο και αφού στο 31΄ ο Ρονάλτο φώναξε για σπρώξιμο του Πάζνταν στην περιοχή, ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με τον «κεραυνό» του 18χρονου Ρενάτο Σάντσες έξω από την περιοχή.
Από τα 11 μέτρα ευστόχησαν κατά σειρά οι Ρονάλντο, Ρενάτο Σάντσες, Μουτίνιο, Νάνι και Κουαρέσμα για τους Πορτογάλους. Για τους Πολωνούς σκόραραν οι Λεβαντόφσκι, Μίλικ, Γκλικ, ενώ ο Ρούι Πατρίσιο απέκρουσε το σουτ του Μπλαστσικόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου