ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Kolarbyn Ecolodge, ένα ξενοδοχείο «πύλη» για έναν κόσμο μαγικό

Ποιος δεν έχει ονειρευτεί έναν κόσμο διαφορετικό; Έναν κόσμο με λιγότερη ένταση, με λιγότερο θόρυβο... Πιο ανθρώπινο, αλλά και συνάμα... μαγικό; Ποιος δεν έχει εμπνευστεί από τις περιγραφές των μυθικών χρόνων, σχηματίζοντας με τη φαντασία του εικόνες, πολιτείες, μέρη; Κάποιοι επιχειρηματίες χρησιμοποίησαν τα χρήματα του... πραγματικού κόσμου, μεταφέροντας τον κόσμο των μύθων και της μαγείας στο... σήμερα.
Εκκεντρικά ξενοδοχεία, εμπνευσμένα από μύθους, δοξασίες, ιστορίες του απώτατου παρελθόντος και μπόλικη δόση φαντασίας, προκαλούν δέος και μόνο ως εικόνα.
Ένα από τα πλέον εκκεντρικά ξενοδοχεία είναι το Kolarbyn Ecolodge που συναντάμε στη Σουηδία. Η βασική ιδέα αφορά τη ζωή στο δάσος. Αντί για κατασκήνωση, έχει δημιουργηθεί μία τύπου καλύβας,  η οποία παρέχει όλα τα απαραίτητα για μία ασφαλή διαβίωση. Μέχρι εκεί όμως, διότι η ζωή στο δάσος δεν είναι και τόσο... άνετη, όπως πολλοί άνθρωποι των... πόλεων θέλουν να πιστεύουν. Το όλο πρότζεκτ όμως είναι εκπληκτικό, όπως και η ιδέα, η οποία τυγχάνει τεράστιας ανταπόκρισης παγκοσμίως.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου