ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Τρίτροχο οικογενειακό ποδήλατο για αξέχαστες βόλτες

Η Taga, μία εταιρεία κατασκευής οικογενειακών ποδηλάτων, μετά από τρία χρόνια σχεδιασμού, κυκλοφορεί το Taga 2.0.
Πρόκειται για ένα νέας γενιάς ποδήλατο με τρεις ρόδες που σου επιτρέπει να κάνεις την ποδηλασία μία οικογενειακή και άκρως διασκεδαστική υπόθεση.
Σε αυτό, τα παιδιά στέκονται μπροστά από τη θέση του οδηγού, σε κάτι που μοιάζει με υπερμέγεθες καλάθι - και μάλιστα μπορούν να χωρέσουν έως δύο.
Εκτός αυτού, υπάρχουν πρόσθετα αξεσουάρ για να κάνουν το ποδήλατο πιο λειτουργικό. Η ομάδα της Taga έχει δημιουργήσει ειδικά παιδικά καθίσματα με ζώνες ασφαλείας, δύο κουκούλες, μία για τη βροχή και μία για τον ήλιο, μία μπάρα στην οποία μπορείς να τοποθετήσεις διάφορα παιχνίδια, ενώ διατίθεται και μία σχάρα που εφαρμόζει πίσω από τη θέση του οδηγού και όπου μπορείς να προσθέσεις ένα ακόμα άτομο.











Αν πάλι, προτιμάς να κουβαλήσεις φορτίο και όχι παιδιά, το καλάθι του Taga 2.0 αλλάζει σε

ελάχιστο χώρο και σου δίνει τη δυνατότητα να κουβαλήσεις πράγματα βάρους έως 70 κιλών. Και επειδή η αμερικανική εταιρεία θέλει να σε καλύψει και σε περίπτωση που βαριέσαι να κάνεις πετάλι, διαθέτει ένα ακριβότερο μοντέλο με δυνατότητα μετατροπής σε ηλεκτρικό ποδήλατο ισχύος 250W με αυτονομία 32-45 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 25 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου