ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

An-225 : Το μεγαλύτερο αεροσκάφος μεταφοράς φορτίου στον κόσμο!

Το An-225 τροφοδοτείται από έξι στροβιλοκινητήρες διπλής ροής και είναι το μεγαλύτερο και βαρύτερο αεροπλάνο που κατασκευάστηκε ποτέ, με μέγιστο βάρος απογείωσης 640 τόνους (1.410.000 λίβρες)! Επίσης, έχει το μεγαλύτερο άνοιγμα φτερών σε σύγκριση με οποιαδήποτε αεροσκάφος σε λειτουργία. Ειδικά κατασκευασμένο για να αναλάβει διηπειρωτικές διαδρομές αερομεταφοράς μεταξύ 180-230 τόνων, το αεροσκάφος θα ακολουθεί  τη διαδρομή Χαϊντεραμπάντ- Τουρκμενιστάν.

Η Reliance Defence είχε τον περασμένο μήνα υπογράψει συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης με την ουκρανική εταιρεία Antonov και με την Manufacture & MRO επίσης της Antonov στην Ινδία, τόσο για την Εμπορική όσο την στρατιωτική αγορά.
Η Reliance Defence σε συνεργασία με την ANTONOV θα αντιμετωπίσουν από κοινού τις διάφορες απαιτήσεις καθώς πρόκειται να προβούν σε αναδιαμόρφωση του προγράμματος επιβατικών αεροσκαφών της HAL που περιλαμβάνει 50-80 κάθισματα επιβατικoύ κοινού. Θα γίνουν αλλαγές στη βασική τους διαμόρφωση και για όλες τις παραλλαγές αυτών, όπως οι μεταφορές, η θαλάσσια περιπολία και άλλους στρατιωτικούς ρόλους που αναλαμβάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου