Οδεύοντας στην πρώτη δεκαετία δραστηριότητας, η ελληνική επιχείρηση Μέγας Γύρος εξακολουθεί δυναμικά να προωθεί τον παραδοσιακό γύρο σε... παγκόσμιο προϊόν. Ο Μέγας Γύρος είναι ηγέτης στην αγορά, ενώ αποτελεί τη μόνη εταιρεία στο είδος της που έχει δύο εργοστάσια παράγωγης, στην Ελλάδα και στην Αμερική.
Η εταιρεία σήμερα είναι η μεγαλύτερη σε παράγωγη γύρου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, παράγοντας ημερησίως πάνω από 30 τόνους γύρο, 200 χιλ. σουβλάκια και 5 τόνους κρεατοσκευασμάτων για λογαριασμό της ευρωπαϊκής αγοράς. Τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε μεγάλες αγορές, όπως Ευρώπη, Αμερική, Καναδάς, Παναμάς, και Μέση Ανατολή. Ο τρόπος διανομής των προϊόντων του Μέγα Γύρου γίνεται μέσα από ελληνικά εστιατόρια/ψητοπωλεία αλλά και μέσα από τα σούπερ μάρκετ.
Η εταιρεία σήμερα είναι η μεγαλύτερη σε παράγωγη γύρου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, παράγοντας ημερησίως πάνω από 30 τόνους γύρο, 200 χιλ. σουβλάκια και 5 τόνους κρεατοσκευασμάτων για λογαριασμό της ευρωπαϊκής αγοράς. Τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε μεγάλες αγορές, όπως Ευρώπη, Αμερική, Καναδάς, Παναμάς, και Μέση Ανατολή. Ο τρόπος διανομής των προϊόντων του Μέγα Γύρου γίνεται μέσα από ελληνικά εστιατόρια/ψητοπωλεία αλλά και μέσα από τα σούπερ μάρκετ.
Μια επιχειρηματική πρωτοβουλία που ξεκινά φειδωλά το 2007 καταφέρνει σήμερα, σχεδόν 10 χρόνια μετά, να παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στην εσωτερική όσο και τη διεθνή αγορά. Με πελατολόγιο 1.500 ψητοπωλεία πανελλαδικά και ραγδαία ανάπτυξη των εξαγωγών της, η ελληνική επιχείρηση Μέγας Γύρος διεισδύει σε 15 χώρες συνολικά (Γερμανία, Κύπρος, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία κ.λπ.), απ' όπου πραγματοποιεί πλέον το 10% των πωλήσεών της.
Με πωλήσεις 28 εκατ. ευρώ το 2015 -εκ των οποίων τα 3 εκατ. στην αμερικάνικη αγορά- και στόχο στο τέλος του 2016 να έχουν φθάσει τα 37 εκατ. ευρώ, η εταιρεία κρεατοπαρασκευασμάτων Μέγας Γύρος των Γιώργου Νίκα και Νίκου Λούστα έχει καταφέρει να 11πλασιάσει τις πωλήσεις της μέσα σε μια οκταετία, διαθέτοντας σήμερα 160 εργαζομένους.
Κατέχοντας την πρώτη θέση στον κλάδο, εκτός από τους 30 τόνους γύρο που παράγει καθημερινά στα δύο εργοστάσιά της στον Ασπρόπυργο και στην Αμερική, παράγει και 200.000 σουβλάκια, καθώς και 5 τόνους άλλα κρεατοσκευάσματα, που δεν περιορίζονται μόνο στα κλασικά (μπιφτέκια, κεμπάπ κ.λπ.), αλλά περιλαμβάνουν και τολμηρούς συνδυασμούς, όπως κεμπάπ με τυρί κρέμα Philadelphia μετά από συμφωνία με την Kraft, κεμπάπ γεμιστό με γιαούρτι και μπιφτέκι γεμιστό με φέτα.
Με πωλήσεις 28 εκατ. ευρώ το 2015 -εκ των οποίων τα 3 εκατ. στην αμερικάνικη αγορά- και στόχο στο τέλος του 2016 να έχουν φθάσει τα 37 εκατ. ευρώ, η εταιρεία κρεατοπαρασκευασμάτων Μέγας Γύρος των Γιώργου Νίκα και Νίκου Λούστα έχει καταφέρει να 11πλασιάσει τις πωλήσεις της μέσα σε μια οκταετία, διαθέτοντας σήμερα 160 εργαζομένους.
Κατέχοντας την πρώτη θέση στον κλάδο, εκτός από τους 30 τόνους γύρο που παράγει καθημερινά στα δύο εργοστάσιά της στον Ασπρόπυργο και στην Αμερική, παράγει και 200.000 σουβλάκια, καθώς και 5 τόνους άλλα κρεατοσκευάσματα, που δεν περιορίζονται μόνο στα κλασικά (μπιφτέκια, κεμπάπ κ.λπ.), αλλά περιλαμβάνουν και τολμηρούς συνδυασμούς, όπως κεμπάπ με τυρί κρέμα Philadelphia μετά από συμφωνία με την Kraft, κεμπάπ γεμιστό με γιαούρτι και μπιφτέκι γεμιστό με φέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου