ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Elettra Lamborghini, της γνωστής φαμίλιας

Η Ηλέκτρα (Elettra) διαφέρει από τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της. Και αυτό λόγω του επιθέτου που φέρει. Ένα επίθετο με τεράστιο βάρος στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκίνησης.
Lamborghini. Aυτό είναι το επίθετό της και ναι ανήκει στη γνωστή ιταλική φαμίλια που κατασκευάζει τα περίφημα σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.
Είναι εγγονή του ιδρυτή της φίρμας, Ferruccio Lamborghini και
παρά το νεαρό της ηλικίας της (μόλις 21 χρόνων) έχει καταφέρει χάρη στον εθισμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γίνει διάσημη, όχι για κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο της, αλλά λόγω του life style που ακολουθεί (ο τρόπος ζωής της φέρνει σε Kardashian και Paris Hilton) και των εντυπωσιακών καμπύλων που διαθέτει, τις οποίες δεν διστάζει να δείχνει στους χιλιάδες followers που έχει στα social media.Εκεί, στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί, χρησιμοποιεί και το όνομα "Miura", παραπέμποντας στο γνωστό μοντέλο της εταιρείας που όταν παρουσιάστηκε το 1996 έφερε επανάσταση στο χώρο των σπορ αυτοκινήτων...
Σπουδάζει κινηματογράφο, λατρεύει τα ζώα και όπως σημειώνει και η ίδια «ειλικρινά δεν ξέρω πόσες Lamborghini μου ανήκουν». Ασχέτως αν για τις μετακινήσεις της χρησιμοποιεί ένα Audi A1 με ροζ λεπτομέρειες εξωτερικά και εσωτερικά το οποίο η ίδια έχει διαμορφώσει.
Πρόσφατα, μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες στη γείτονα χώρα πως ετοιμαζόταν να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, αλλά η ίδια τις διέψευσε κατηγορηματικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου