ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Bella Hadid,Kendall Jenner,Maria Menounos,Heidi Klum, διάσημες στο διαδίκτυο.

Η Μπέλα Χαντίτ, φωτογραφίζεται για το περιοδικό Love, παραπέμποντας σε κουνελάκι του playboy. Το μοντέλο με σέξι εσώρουχα, κιμονό από δαντέλα και... αυτιά λαγού, ποζάρει για το περιοδικό αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της.
Η αδελφή της καλλονής Τζιτζί Χαντίντ, «ανέβασε» τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μας προϊδεάσει για το τεύχος του περιοδικού που θα βγει τον Δεκέμβριο.

Η Kendall Jenner, το μοντέλο της οικογένειας Kardashian, ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και γνωρίζει πως να κάνει ντόρο για να είναι στην πρώτη γραμμή των tabloids. Η 20χρονη ετεροθαλής αδερφή της Kim, πέταξε για ακόμη μία φορά τα ρούχα της και τρέλανε το Instagram.

Λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να τρελάνεις το διαδίκτυο, ιδιαίτερα αν είσαι η Μαρία Μενούνος.
Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια ανάρτησε στα social media ένα στιγμιότυπο στο οποίο αποκαλύπτει τα... πλούσια προσόντα της κατεβάζοντας το μπλουζάκι της μπροστά στα μάτια δεκάδων θαυμαστών της. 

Μπορεί να είναι 42 ετών, ωστόσο, η Heidi Klum παραμένει μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον χώρο του μόντελινγκ και ανταγωνίζεται επάξια τις νεότερες συναδέλφους της.
Τώρα, η Heidi «ανέβασε» στο Instagram μια αποκαλυπτική φωτογραφία της, στην οποία απεικονίζεται να φορά μόνο το μικροσκοπικό και σέξι εσώρουχό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου