ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ρεκόρ συμμετοχών στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Νέο ρεκόρ συμμετοχών, με περισσότερους από 20.500 εγγεγραμμένους δρομείς από 53 χώρες, αλλά και υψηλές επιδόσεις από καταξιωμένους πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, υπόσχεται ο 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, που δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (07/10) στο Περίπτερο 8 της Δ.Ε.Θ. HELEXPO, παρέστησαν η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Βούλα Πατουλίδου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κυρία Έλλη Χρυσίδου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. HELEXPO κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο υπερμαραθωνοδρόμος και παγκόσμιος πρωταθλητής της κωπηλασίας κ. Γιάννης Κουρκουρίκης, ο Γενικός Γραμματέας της Οργανωτικής Επιτροπής κ.Γιάννης Ποδιώτης, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος.

Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει με τη δύση του ηλίου στις 18:45. Η εκκίνηση θα δοθεί από την Πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Λεωφόρου Νίκης και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα διασχίζει τις οδούς: Λεωφόρος Νίκης, Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γ’ Σεπτεμβρίου, Μαν. Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφόρος Κουντουριώτου, Λεωφόρος Νίκης και τερματισμός μπροστά στο Λευκό Πύργο μετά από δύο γύρους.Ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. θα ξεκινήσει στις 21:15 μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου), με τη διαδρομή να καλύπτει τις οδούς: Λεωφόρος Βασ.Γεωργίου, Μαν. Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφόρος Κουντουριώτου, Λεωφόρος Νίκης, με τους συμμετέχοντες να τερματίζουν μπροστά στο Λευκό Πύργο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου