ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Το τριγωνικό σπίτι στο Horinouchi της Ιαπωνίας


Δεν φαίνεται να σταματούν στην Ιαπωνία τα projects με τα περίεργα σπίτια, αφού οι αρχιτέκτονες δεν διστάζουν να πειραματιστούν σε κάθε τους δημιουργία.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το τριγωνικό σπίτι στο Horinouchi από το αρχιτεκτονικό γραφείο Mizuishi για μια μικρή οικογένεια στο Τόκιο. Όσο στενό φαίνεται εξωτερικό, τόσο άνετο είναι στο εσωτερικό του.
Συγκεκριμένα, το σπίτι αυτό έχει έκταση μόλις 52 τετραγωνικά μέτρα, πολύ μικρό πλάτος, αλλά διαθέτει άνετους χώρους σε δύο χωριστά επίπεδα που δέχονται το φως του ήλιου όλη την ημέρα.
Ο πρώτος όροφος είναι μεγαλύτερος από το ισόγειο, ενώ στο σπίτι υπάρχει μέχρι και σοφίτα για τα παιχνίδια των παιδιών. Από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της οικίας υπάρχει ακόμα και μια θέση πάρκινγκ ακριβώς κάτω από τον πρώτο όροφο του σπιτιού.
HOUSE1 HOUSE2 HOUSE3 HOUSE6 HOUSE7 HOUSE9 House in Horinouchi by Mizuishi Architect AtelierHouse in Horinouchi by Mizuishi Architect AtelierHouse in Horinouchi by Mizuishi Architect AtelierHOUSE10 HOUSE11 HOUSE13 HOUSE14 HOUSE15 HOUSE16 HOUSE17 HOUSE18
HOUSE5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου