ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Τοίχος «επιστρέφει» τα υγρά σε όσους ουρούν δημόσια!

Οι αρχές του Αμβούργου αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα ενάντια στο φαινόμενο της δημόσιας ούρησης το οποίο λαμβάνει ανησυχητικά μεγάλες διαστάσεις. Το συγκεκριμένο φαινόμενο φυσικά δεν είναι μόνο αμερικανικής προέλευσης αλλά «μαστίζει» αρκετές από τις μεγάλες πρωτεύουσες και της Ευρώπης.
Συλλέγοντας στοιχεία για την αντιμετώπιση του ζητήματος και εξετάζοντας τις δυνατές λύσεις κατέληξαν στη χρήση μίας ειδικής αδιάβροχης ουσίας. Η συγκεκριμένη ουσία δημιουργεί μία απόλυτα αδιάβροχη επιφάνεια και χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την κατασκευή γαντιών.
Αποτέλεσμα εικόνας για St. Pauli pinkelt zurück // St. Pauli PeebackΟι αρμόδιοι ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρεία και πλέον έχουν προχωρήσει σε βαφή όλων των τοίχων από τις περιοχές της πολιτείας στις οποίες το «δύσοσμο» φαινόμενο ήταν έντονο. Οι αρχές επίσης προχώρησαν σε συγκεκριμένη σήμανση σε όλες τις περιοχές με την οποία ενημερώνουν τους «ανέμελους» πολίτες που θέλουν να ουρίσουν δημόσια πως πλέον ο τοίχος τους «επιστρέφει» τα υγρά τους.
Η εταιρεία παραγωγής της συγκεκριμένης ουσίας-βαφής  έχει συνεργαστεί και με άλλες πόλεις τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη και μάλιστα ο δήμος του Saint Pauli έχει δημιουργήσει και σχετικό video στο οποίο δείχνουν πως ακριβώς προσπάθησαν και τελικά έχουν καταφέρει να μειώσουν σημαντικά το φαινόμενο της δημόσιας ούρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου