ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Nevzat Aydin πούλησε την εταιρεία του και μοίρασε bonus 24 εκατομμυρίων ευρώ στους εργαζόμενους

Ο Τούρκος Nevzat Aydin ήταν μέχρι τον Μάιο ιδιοκτήτης της εταιρείας Yemeksepeti, μιας online εταιρείας διανομής τροφίμων, που με έδρα την Τουρκία, είχε εξαπλωθεί στο
Λίβανο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σαουδική Αραβία, στο Ομάν, στο Κατάρ και στην Ιορδανία.
Ο επιχειρηματίας τον περασμένο Μάιο πούλησε την εταιρεία του στην γερμανική Delivery Hero για το ποσόν των 540 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν ξέχασε τους 114 εργαζόμενους σε αυτή.






Ο Nevzat Aydin αποφάσισε να μοιράσει ως bonus το ποσόν των 24 εκατομμυρίων ευρώ στους εργαζόμενους της εταιρείας του και, όπως δήλωσε, στην εφημερίδα «Χουριέτ», ο κάθε εργαζόμενος θα λάβει ένα ποσόν, ανάλογα με τον χρόνο που έχει εργαστεί στην επιχείρηση, το πόσο έχει συμβάλει στην επιτυχία της και τον ρόλο που θα έχει μέσα στην ίδια εταιρεία στο μέλλον.





Ο 39χρονος επιχειρηματίας δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην χώρα του και υπέθεσε ότι «μάλλον θα τον μισήσουν οι άλλοι επιχειρηματίες». Ο ίδιος θα παραμείνει στην εταιρεία στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου.
«Ορισμένοι εργαζόμενοι έκλαιγαν και άλλοι φώναζαν όταν έμαθαν για την καλή τους τύχη. Συνήθως κερδίζουν 3.000 - 5.000 τουρκικές λίρες τον μήνα. Τώρα θα μπορούν να αγοράσουν σπίτι και αυτοκίνητο, μακάρι να μπορούσαμε να τους δώσουμε περισσότερα», δήλωσε ο Τούρκος επιχειρηματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου