ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Hi-tech πετάλια για πληροφορίες και ασφάλεια του ποδηλάτου.

Πολλοί κατασκευαστές έχουν προσπαθήσει να κάνουν hi-tech το ποδήλατό σου, λίγοι όμως έχουν στρέψει την προσοχή τους στο τι μπορούν να κάνουν τα πετάλια προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αυτούς του λίγους ανήκει και μία σχεδιαστική ομάδα από το Παρίσι, η οποία δημιούργησε τα Connected Cycle Pedals.
Είναι τα πρώτα πετάλια που αποτρέπουν την κλοπή του ποδήλατού σου και παράλληλα καταγράφουν όλες τις βόλτες σου.




Χάρη σε μία ενσωματωμένη κάρτα SIM, η οποία αποστέλλει δεδομένα (χωρίς να χρειάζεται σύνδεση Bluetooth ή WiFi που θα περιόριζε σημαντικά την εμβέλεια) στο σχετικό app, προκειμένου να ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το αγαπημένο σου δίκυκλο. Η αποστολή δεδομένων γίνεται, μάλιστα, δωρεάν, για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος. Το σύστημα σε ειδοποιεί, μάλιστα, εγκαίρως, όταν κάποιος αρχίζει να μετακινεί το ποδήλατο.
Παράλληλα, όταν κάνεις τις βόλτες σου, τα «έξυπνα» πετάλια συγκεντρώνουν σχετικά στατιστικά (πχ. ταχύτητα, απόσταση, διαδρομές, κατανάλωση θερμίδων, τοποθεσίες που έχεις επισκεφτεί) και τα στέλνουν στο app. Επίσης, δεν χρειάζεται να φοβάσαι μη σε «προδώσει» η μπαταρία τους, καθώς τα πετάλια παράγουν ενέργεια όσο κινείς το ποδήλατο. Τα Connected Cycle Pedals μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε ποδήλατο, καθώς δεν χρειάζεται καν η χρήση εργαλείων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου