ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«The Full Body Project», η άλλη πλευρά του Λέοναρντ Νιμόι

Μπορεί να ήταν γνωστός ανά την υφήλιο ως Σποκ στο Σταρ Τρεκ, ο ηθοποιός ωστόσο Λέοναρντ Νιμόι, που πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 83 ετών, είχε και πολλές άλλες καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Λίγοι είναι αυτοί που γνώριζαν πως ήταν και ένας εξαίρετος φωτογράφος με άκρως αιρετικές και πρωτότυπες ιδέες και πως αρέσκονταν στο να φωτογραφίζει εύσωμες γυναίκες, γυναίκες που σε καμία περίπτωση δεν ταίριαζαν στα χολυγουντιανά πρότυπα και στάνταρντ. Μ΄αυτόν τον τρόπο ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στις γυναίκες να νιώθουν καλά με το σώμα και τον εαυτό τους και να μην φοβούνται να εκτεθούν.
Το 2007 δημοσίευσε ένα πολύ προκλητικό πρότζεκτ υπό τον τίτλο «The Full Body Project». Σ΄ αυτό είχε προσπαθήσει να απαθανατίσει πολλά σχήματα και μεγέθη γυμνών γυναικών εξυμνώντας με τον τρόπο αυτό τις σωματικές ιδιαίτερότητές τους.
Πώς εμπνεύστηκε αυτό το project ; Απλώς τον πλησίασε μία εύσωμη γυναίκα και του ζήτησε αν μπορεί να φωτογραφήσει την ίδια και τις φίλες της.
Παρά το γεγονός ότι το πρότζεκτ αυτό το έκανε μία από τις πιο διάσημες περσόνες του κινηματογραφικού στερεώματος, δεν έτυχε της αναμενόμενης αποδοχής κάτι που στενοχώρησε τον Νιμόι.
Σοκάρουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δρ Σποκ [NSFW photos]Σοκάρουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δρ Σποκ [NSFW photos]Σοκάρουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δρ Σποκ [NSFW photos]Σοκάρουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δρ Σποκ [NSFW photos]Σοκάρουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δρ Σποκ [NSFW photos]Σοκάρουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δρ Σποκ [NSFW photos]Σοκάρουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δρ Σποκ [NSFW photos]Σοκάρουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δρ Σποκ [NSFW photos]Σοκάρουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δρ Σποκ [NSFW photos]Σοκάρουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δρ Σποκ [NSFW photos]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου