ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Έσβησαν τα φώτα στον πλανήτη για την «Ώρα της Γης»

Στις 20:30 τοπική ώρα, κτίρια και μνημεία σε περισσότερες από 150 χώρες έσβησαν για μια ώρα τα φώτα τους, για να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη οικολογική διαδήλωση στον κόσμο.
Η συμβολική δράση ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον ξεκίνησε από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2007. Από τότε πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου.
Η εκστρατεία έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και αγγίζει πλέον «εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους».





Η Ώρα της Γης - Βελιγράδι - Σερβία. Η εκκλησία του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι, Σερβία.Η Ώρα της Γης - Βελιγράδι - Σερβία. Η εκκλησία του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι, Σερβία.

Εκκλησία Αγίου Σάββα Βελιγράδι, Σερβία
Η Ώρα της Γης - Αίγυπτος. Μέλη της οργάνωσης «Η Ώρα της Ειρήνης» τοποθετούν κεριά στο σχήμα της Γης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την "Ώρα της Γης" σε ένα θέρετρο στην Ερυθρά Θάλασσα στην πόλη Sharm el-Sheikh, νότια του Καϊρου.
Μέλη της οργάνωσης «Η Ώρα της Ειρήνης» τοποθετούν κεριά στο σχήμα της Γης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την "Ώρα της Γης" σε ένα θέρετρο στην Ερυθρά Θάλασσα στην πόλη Sharm el-Sheikh, νότια του Καϊρου.
Η Ώρα της Γης - Αθήνα - Ακρόπολη. Ακρόπολη, Αθήνα.Η Ώρα της Γης - Αθήνα - Ακρόπολη. Ακρόπολη, Αθήνα.
Ακρόπολη, Αθήνα
Η Ώρα της Γης - Βοσνία. Η Παλιά Γέφυρα στο Μοστάρ, Βοσνία.Η Ώρα της Γης - Βοσνία. Η Παλιά Γέφυρα στο Μοστάρ, Βοσνία.
Παλιά Γέφυρα στο Μοστάρ, Βοσνία
Η Ώρα της Γης - Χονγκ Κονγκ. Οικονομική ζώνη του Χονγκ Κονγκ.Η Ώρα της Γης - Χονγκ Κονγκ. Οικονομική ζώνη του Χονγκ Κονγκ.
Χονγκ Κονγκ
Πεκίνο, Κίνα
Η Ώρα της Γης - Ρωσία. Αγία Πετρούπολη, Ρωσία.Η Ώρα της Γης - Ρωσία. Αγία Πετρούπολη, Ρωσία.
Αγία Πετρούπολη, Ρωσία
Η Ώρα της Γης - Βερολίνο. Η Πύλη του Βραβεμβούργου στο Βερολίνο - Γερμανία.Η Ώρα της Γης - Βερολίνο. Η Πύλη του Βραβεμβούργου στο Βερολίνο - Γερμανία.
Πύλη του Βραβεμβούργου Βερολίνο - Γερμανία

 Η Ώρα της Γης - Κίνα - Πεκίνο. Το Εθνικό Στάδιο της Κίνας γνωστό ως η Φωλιά του Πουλιού, στο Πεκίνο.Η Ώρα της Γης - Κίνα - Πεκίνο. Το Εθνικό Στάδιο της Κίνας, γνωστό ως η Φωλιά του Πουλιού, στο Πεκίνο.
Εθνικό Στάδιο της Κίνας,  Πεκίνο
Η Ώρα της Γης - Ρωσία. Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου στη Μόσχα πριν και κατά τη διάρκεια της «Ώρας της Γης».
Καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου,Μόσχα
Η Ώρα της Γης - Κίνα. Η Παγόδα Λειφένγκ στο Χανγκζού, στην επαρχία Ζετζιάνγκ στην Κίνα.Η Ώρα της Γης - Κίνα. Η Παγόδα Λειφένγκ στο Χανγκζού, στην επαρχία Ζετζιάνγκ στην Κίνα.
Παγόδα Λειφένγκ στο Χανγκζού, Κίνα
Η Ώρα της Γης - Ταϊβάν - Ταϊπέι. Ο ουρανοξύστης Ταϊπέι 101, στην Ταϊπέι.Η Ώρα της Γης - Ταϊβάν - Ταϊπέι. Ο ουρανοξύστης Ταϊπέι 101, στην Ταϊπέι.
Ο ουρανοξύστης Ταϊπέι 101, στην Ταϊπέι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου