ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Επαγγελματίας αθλήτρια του... kick-boxing η νέα Μις Ισπανία Desiree Cordero Ferrer

Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με άγγελο που κατέβηκε στη γη. Η 21χρονη καλλονή από τη Σεβίλλη είναι η νέα Μις Ισπανία, είναι η κοπέλα που θα εκπροσωπήσει την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου στον επικείμενο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος.
Ονομάζεται Ντεζιρέ Κορδέρο και εκτός από κορμί-λαμπάδα διαθέτει κι ένα αγγελικό πρόσωπο. Ένα πρόσωπο όμως που

“κρύβει” μυστικά, καθώς η αιθέρια αυτή ύπαρξη κάθε άλλο παρά εύθραυστη δεν είναι! Για την ακρίβεια η Ντεζιρέ ασχολείται επαγγελματικά με ένα άθλημα που ουδεμία σχέση έχει με τη θηλυκότητα και την ομορφιά: η νέα Μις Ισπανία είναι επαγγελματίας αθλήτρια του... kick-boxing και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο ώστε προ ενός έτους μετακόμισε από τη Σεβίλλη στην Μαδρίτη για να προπονείται υπό καλύτερες προϋποθέσεις και με πιο έμπειρο προπονητικό team.
Μάλιστα η έλευσή της στη Μαδρίτη συνδυάστηκε από την γνωριμία της με έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Για την ακρίβεια η Ντεζιρέ είναι πλέον το κορίτσι του Άλβαρο Ρουίς. Ο οποίος τυγχάνει γιος του άλλοτε αρχηγού και πλέον βοηθού προπονητή της Ρεάλ Φερνάντο Ιέρο.


Miss SpainDesiree CorderoDesirée Cordero, Miss Spain Universe 2014Desirée Cordero Ferrer nueva Miss España Universo 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου