ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας για τον Τουρισμό στη Θεσσαλονίκη

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης Δήμου Θεσσαλονίκης και με την ευγενική δωρεά – χορηγία του ομίλου Mouzenidis Group, προσφέρει για τρίτη συνεχόμενη φορά δωρεάν προγράμματα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας για τον Τουρισμό σε πολίτες – δημότες και κατοίκους Δήμου Θεσσαλονίκης.Τα μαθήματα προσφέρονται αποκλειστικά σε επίπεδο αρχαρίων (στοιχειώδες επίπεδο Α1) και θα διεξάγονταιστην Αίθουσα Νερού του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 έως τα μέσα Ιανουαρίου 2015 και θα πραγματοποιείται σε τρία ακαδημαϊκά δίωρα την εβδομάδα, (τέσσερις ώρες κατανόηση-παραγωγή γραπτού λόγου, δύο ώρες κατανόηση-παραγωγή προφορικού λόγου) κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Θα υλοποιηθεί από διδακτικό προσωπικό – εξειδικευμένο στη διδασκαλία της ρωσικής ως ξένης γλώσσας με πολυετή διδακτική εμπειρία.

SEMINARIA-MATHIMATA-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑΟι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται από Δευτέρα 06 Οκτωβρίου μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων ηλεκτρονικά στο e-mail:p.benardi@thessaloniki.gr ή θα κατατίθενται αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, Γρ. Λαμπράκη & Κλεάνθους 57.
Για την επιλογή των μαθητών θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων e-mail και αιτήσεων, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων 50 σπουδαστών σε κάθε τμήμα.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού τηλ:2310840295 και 2310841962.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου