ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τελευταία μέρα αιτήσεων γιά τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Οι αιτήσεις συμμετοχής στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου. Ο αριθμός των εγγεγραμμένων δρομέων αυξάνεται καθημερινά με εντυπωσιακούς ρυθμούς και η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους ενδιαφερόμενους της «τελευταίας στιγμής» να σπεύσουν να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, με δεδομένο ότι πλέον δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θέσεις.
 O 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014.
thessaloniki half-marathonΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε με online εγγραφή (ατομική ή ομαδική) στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360), καθώς και μέσω των συνεργαζόμενων φορέων Κοινωνικής Ευθύνης.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο έχουν όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή όσοι είναι γεννημένοι μέχρι το 1996, ενώ στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. όσοι έχουν «κλείσει» το 12ο έτος, δηλαδή είναι γεννημένοι μέχρι το 2002.



Αντίτιμο συμμετοχής, στον Ημιμαραθώνιο (21,1) χιλιόμετρα) καθορίζεται ως εξής:
-ατομικό 20 ευρώ,
-ομαδικό 15 ευρώ,
-φοιτητικό-ανεργίας 15 ευρώ,
ενώ για το Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος (5.000 μ.) καθορίζεται ως εξής:
-ατομικό 15 ευρώ,
-ομαδικό 10 ευρώ,
-φοιτητικό-ανεργίας 10 ευρώ.
Με τις παραπάνω τιμές παρέχεται το βασικό πακέτο αθλητικού εξοπλισμού, όπως αυτό περιγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.thesshalfmarathon.org. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το πλήρες πακέτο αθλητικού εξοπλισμού, με 20 ευρώ επιπλέον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου