ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιοί πίνουν περισσότερο καφέ από τους άλλους.

Αν κάποιος ανήκει σε κάποια συγκεκριμένα επαγγέλματα, τότε είναι πολύ πιθανό να είναι εθισμένος στον καφέ, αφού υπάρχουν κάποιοι επαγγελματίες που πρέπει να πιουν καφέ για να κάνουν την δουλειά τους και να αποδώσουν καλύτερα.
Σύμφωνα με βρετανική έρευνα της εταιρείας Pressat, σε δείγμα 10.000 εργαζόμενους από διάφορα επαγγέλματα, η δημοσιογράφοι είναι οι επαγγελματίες που πίνουν περισσότερο καφέ από τους άλλους.
"Είναι γρήγορη δουλειά και πάντα πρέπει να είσαι προσεκτικός" εξηγεί ο Kim Bhasin, ρεπόρτερ της Huffington Post που πίνει τέσσερις με πέντε κούπες καφέ την ημέρα συν ένα Red Bull στο τέλος της ημέρας.
Δείτε τα επαγγέλματα που πίνουν τον περισσότερο καφέ"Όταν δουλεύεις πάνω σε κάτι που έχει deadline, δεν μπορείς να είσαι κουρασμένος ή να κοιτάς το μόνιτορ που υπολογιστή περιμένοντας να ξυπνήσεις", αναφέρει.
Οι εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ακολουθούνται από τους αστυνομικούς και τους δασκάλους.

Επόμενοι στη λίστα είναι οι υδραυλικοί, ακολουθούν όσοι δουλεύουν στα χρηματοοικονομικά, τα στελέχη επιχειρήσεων, οι τηλεπωλητές, οι τεχνικού ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι πωλητές και τελευταίοι στη λίστα είναι οι οδηγοί.
Το 85% των συγκεκριμένων επαγγελματιών πίνουν τουλάχιστον 3 καφέδες την ημέρα, ενώ το 70% αυτών παραδέχτηκε πως αν δεν πιει καφέ δεν μπορεί να αποδώσει καλά στην εργασία του. Το 62% των επαγγελματιών που είναι εθισμένοι στον καφέ δεν ανησυχούν ότι βλάπτει την υγεία τους, ενώ οι άνδρες πίνουν 5 φορές περισσότερο καφέ από τις γυναίκες.
Πάντως η εταιρεία υποστηρίζει την αντικειμενικότητα της έρευνάς της συμπληρώνοντας πως δεν έχει πελάτες από την βιομηχανία του καφέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου