ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Οι διακοπές των σύγχρονων «πρωτόπλαστων» στο Παραδείσι της Ρόδου


Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ένα νέο είδος τουρισμού κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα, αφού ολοένα περισσότεροι γυμνιστές κλείνουν για τις διακοπές τους ξενοδοχεία όπου το γυμνό όχι μόνο δεν είναι ταμπού, αλλά σχεδόν επιβάλλεται στους χώρους τους.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, μόλις πέντε απευθύνονται σε αυτό το κοινό. Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ρόδος, Κρήτη και Κυλλήνη είναι οι περιοχές όπου μπορούν οι γυμνιστές να πετάξουν τα ρούχα τους και να πλατσουρίσουν όπως τους γέννησε η μάνα τους. Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το «Naturist Angel» που βρίσκεται στο Παραδείσι, 18 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ρόδου και δέχεται αποκλειστικά και μόνο γυμνιστές. Το εν λόγω ξενοδοχείο άνοιξε πριν από έναν χρόνο, στις 15 Ιουλίου του 2013, και ήδη έχει γίνει γνωστό στους απανταχού ενδιαφερομένους.

Με τις τιμές να ξεκινούν από 40 ευρώ και σε περιόδους υψηλής ζήτησης να φτάνουν τα 110 ευρώ, στη Ρόδο οι γυμνιστές βρίσκουν τον δικό τους επίγειο παράδεισο. «Τα πάντα είναι ελεύθερα. Στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου όλοι είναι γυμνοί, δηλαδή στο εξωτερικό ρεστοράν, στο pool bar, πέριξ της πισίνας, στο αίθριο. Φοράνε μόνο ένα παρεό ή μία πετσέτα μέχρι να πάνε στο δωμάτιό τους, καθώς περνούν από τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.
Slide background
Τοξοβολία, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, σκάκι-γίγας και δυνατότητα μασάζ από ειδικούς είναι μερικές από τις παροχές που απολαμβάνουν οι ένοικοι του ξενοδοχείου. Η πισίνα είναι ανοιχτή ολόκληρο το 24ωρο, η μουσική τα βράδια παίζει δυνατά και οι επισκέπτες δύο φορές την εβδομάδα λικνίζονται στους ρυθμούς live μουσικών παραστάσεων, χορεύοντας γυμνοί κάτω από τα αστέρια και το φως της σελήνης και απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ τους. Το πρωί το σκηνικό αλλάζει, καθώς οι εξωτερικοί χώροι γεμίζουν με γυμνιστές που χαίρονται τη φύση και την ηρεμία τους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Slide backgroundSlide background

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου