ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Εκτραχύνεται η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία

Εκτροχιάζεται η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία μετά τις καταλήψεις κυβερνητικών κτηρίων από φιλορώσους διαδηλωτές. Στο Ντόνετσκ φιλορώσοι αυτονομιστές κατέλαβαν το υπουργείο εσωτερικών. Οι ένοπλοι έστησαν οδοφράγματα στους δρόμους γύρω από το κτήριο, και ύψωσαν την ρωσική σημαία. Συνολικά υπό τον έλεγχο φιλορώσων βρίσκονται κτίρια στην Μαριούπολη, το Σλάβιανσκ, το Κράματορσκ και την Ντρούζκοβνα.
Πέντε ή έξι τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού εισήλθαν στην πόλη Σλαβιάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και στο πρώτο όχημα κυματίζει η ρωσική σημαία. Σύμφωνα με φωτογράφους του πρακτορείου Reuters, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα τα συγκεκριμένα οχήματα έφεραν ουκρανική σημαία και διακριτικά.
Τεθωρακισμένα με ρωσική σημαία εισήλθαν στο Σλαβιάνσκ. Πέντε - έξι τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού εισήλθαν στην πόλη Σλαβιάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και στο πρώτο όχημα κυματίζει η ρωσική σημαία. Περίπου 15 ένοπλοι με ανόμοιες στολές μάχης χωρίς διακριτικά κάθονται στα οχήματα και χαιρετούν τον κόσμο. Σύμφωνα με φωτογράφους του πρακτορείου Reuters, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα τα συγκεκριμένα οχήματα έφεραν ουκρανική σημαία και διακριτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου