ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Hyde Park (The Penthouse)! πολυτέλεια στο ρετιρέ.


Μπορεί στην Ελλάδα να βιώνουμε μια απίστευτη οικονομική κρίση και η παγκόσμια οικονομία να βρίσκεται σε ύφεση, εν τούτοις υπάρχει ένας κλάδος που αντέχει στις δυσκολίες. Πρόκειται για τα σπίτια των δισεκατομμυριούχων, τα οποία όχι μόνο δεν έχουν χάσει τη λάμψη τους, αντιθέτως παρουσιάζουν άνοδο της αξίας τους. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της εταιρείας συμβούλων ακινήτων Savills, ο παγκόσμιας δείκτης της αγοράς των πανάκριβων κατοικιών ανά τον κόσμο παρουσιάζει άνοδο 3,6% τους τελευταίους μήνες του 2011.
Τα σπίτια των πλουσίων, και συγκεκριμένα όσα αξίζουν πάνω από... 100 εκατ. ευρώ, δεν πτοούνται από την οικονομική κρίση. Αντιθέτως, συνεχίζουν να αυξάνουν την αξία τους, καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα ακίνητα που αγοράζονται από ελάχιστους δισεκατομμυριούχους, αφού κοστίζουν μία περιουσία, όπως το παρακάτω:
Ένα σπίτι που έχει σχεδιαστεί για διάσημους. Διαθέτει δωμάτια πανικού, σαρωτές ίριδας, αλεξίσφαιρα παράθυρα κι ένα μυστικό τούνελ που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο Mandarin. Το μοναδικό αυτό ρετιρέ στο Λονδίνο έχει κόστος πάνω από 200 εκατ. δολάρια.
Hyde Park (The Penthouse)
The Penthouse, 116 Knightsbridge, London

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου