ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Έκθεση ερασιτεχνικής φωτογραφίας:«Μεσόγειος: ο Θαλάσσιος Κόσμος μας» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών (ΜΕDASSET) καλωσορίζουν τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου με την έκθεση ερασιτεχνικής φωτογραφίας που φέρει τον τίτλο «Μεσόγειος: ο Θαλάσσιος Κόσμος μας».
Πρόκειται για τη δεύτερη έκθεση του MEDASSET που φιλοξενείται στο αεροδρόμιο, προσφέροντας μία συναρπαστική περιήγηση στον κόσμο της Μεσογείου. Η έκθεση θα είναι ανοικτή έως τις 30 Απριλίου 2012 και προσβάσιμη καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου, στο χώρο «Περιβάλλον και Πολιτισμός», στο επίπεδο αναχωρήσεων, στον ημιώροφο (Είσοδος 3).

Οι 25 φωτογραφίες της έκθεσης είναι καρπός του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που διοργάνωσε ο Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών από το Νοέμβριο έως το Δεκέμβριο του 2011, για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη θάλασσά μας, τη Μεσόγειο. Εκατόν τριάντα οκτώ ερασιτέχνες φωτογράφοι υπέβαλαν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού συνολικά 350 φωτογραφίες. Το κοινό προέκρινε τις 60 και η τριμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τη διευθύντρια συλλογών και μουσειολογικού προγραμματισμού Εθνικής Πινακοθήκης Δρα Όλγα Μεντζάφου - Πολύζου, το ζωγράφο Αχιλλέα Δρούγκα και τον ωκεανολόγο και υποβρύχιο φωτογράφο Γιάννη Ίσσαρη, επέλεξε τις τελικές 25.
Στην έκθεση περιλαμβάνονται, επίσης, φωτογραφίες από όλη τη Μεσόγειο, καθώς και οπτικό υλικό με θέμα την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου