ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Νέα πανό εναντίον των πολιτικών έκαναν την εμφάνιση στα γήπεδα της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.


toumpa apopniktiki atmosfaira by olaPAOK
Νέα πανό εναντίον των πολιτικών έκαναν την εμφάνιση στα γήπεδα της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.
Λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική δύο χιλιόμετρα περιμετρικά του γηπέδου. Η αλόγιστη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία έχει οδηγήσει σε αυτό το σημείο.
Συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης ακούστηκαν και στο γήπεδο της Τούμπας.
Νωρίτερα οπαδοί του "δικεφάλου" συνεπλάκησαν με την Αστυνομία στην πίσω πλευρά του γηπέδου στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων. Αργότερα έκλεισαν οι οδοί Κλεάνθους και Λαμπράκη. Η ένταση εκτονώθηκε λίγο αργότερα, με την ομαλή προσέλευση των ομάδων στο γήπεδο. Η περιοχή της Τούμπας είναι αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις και η ένταση δημιουργήθηκε όταν οι οπαδοί προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό για να πλησιάσουν τις αποστολές. Κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ.


Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, στο Παγκρήτιο, μεταξύ του Εργοτέλη και του Αστέρα Τρίπολης, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων ανήρτησαν πανό εμπνευσμένο από τον Νίκο Καζαντζάκη, στο οποίο έγραφαν «Δεν ξενοδουλεύουμε, εμείς είμαστε οι αφέντες, τούτο το αμπέλι της γης είναι δικό μας».

Στην αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ και Άρη, οι φίλοι της «Ένωσης» σήκωσαν πανό που έγραφε «160 ώρες για 592 ευρώ. Μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό».
Στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος μεταξύ του Απόλλωνα Λεμεσσού και του Παραλιμνίου, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας σήκωσαν πανό με τα οποία εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στους Έλληνες.
Συγκεκριμένα, τα πανό έγραφαν «Λαμόγια πολιτικοί τι φταίνε οι οπαδοί» και «Έλληνες πολεμάτε, αδέλφια μη λυγάτε».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου