ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΚ - Άρης 3-0!

Μέσα σε κλίμα έντονων αντικυβερνητικών εκδηλώσεων η ΑΕΚ πέτυχε την πιο εμφατική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Με άκρως πειστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και πρωταγωνιστές τους Κάλα – Λυμπερόπουλο κέρδισε με 3-0 έναν Άρη που αγνοεί τη νίκη μετά από έξι ματς στο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Λαζαρίδη στο 10ο λεπτό, ενώ στο 39΄ ο Λυμπερόπουλος και στο 78΄ ο Κάλα διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Ο Κάλα είχε και σουτ στο δοκάρι (29') ενώ δυο φορές σημάδεψε τα δοκάρια του Αραμπατζή ο Άρης με Καζναφέρη (30') και Παπαστεριανό (45').

Σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλανε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, η ΑΕΚ βγήκε νικήτρια και πλέον πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με ανεβασμένη ψυχολογία. Αντίθετα ο Άρης συνεχίζει τα άσχημα αποτελέσματα και έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια σε Βικελίδης και εκτός έδρας.

Πρώτη νίκη για τον Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ σε ένα δύσκολο ματς, εν αντιθέσει με τον Σάκη Τσιώλη που βλέπει την ομάδα του να μην μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς και το μέλλον στον Άρη να δείχνει δυσοίωνο.


ΣΚΟΡΕΡ: 10' αυτ. Λαζαρίδης, 39' Λυμπερόπουλος, 78' Κάλα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λεονάρντο, Κάλα, Λυμπερόπουλος, Μάκος - Καπετάνος, Παπαστεριανός

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Καράμπελας, Κάλα, Δέλλας (80΄ Μανωλάς), Μάκος, Βάργκας (46΄ Γκέντσογλου), Καφές, Λεονάρντο (70΄ Λαγός), Λυμπερόπουλος, Μπέλεκ
ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Παπαστεριανός (69΄ Φατί), Μίσελ, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Πρίττας, Τόχα, Ακόστα (54΄ Νέτο), Ούμπιντες, Καζναφέρης (46΄ Καπετάνος), Γιάκομπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου