ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Celebrity με τα...ωραιότερα οπίσθια

"Καλλίπυγος", από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις κάλος (ομορφιά) + πυγή (οπίσθια). Στη σύγχρονη
πραγματικότητα πολλές είναι οι κυρίες στη διεθνή αλλά και εγχώρια σόουμπιζ που φημίζονται για τα "οπίσθια" τους, κάποιες μάλιστα από αυτές, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, τα έχουν ασφαλίσει έναντι αστρονομικού ποσού.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Star διεξήγαγε έναν διαγωνισμό μέσω Ιντερνετ για το ποια είναι η celebrity με τα...ωραιότερα οπίσθια. Οι αναγνώστες της ψήφισαν μαζικά και κατέληξαν σε αποτελέσματα που εκπλήσσουν.



Ως "Σταρ Καλλίπυγος" ψηφίσθηκε η Αμπερ Ρόουζ! Η Αμπερ, πρώην αγαπημένη του τραγουδιστή Κάνιε Γουέστ και νυν αγαπημένη του 23χρονου ράπερ Γουίζ Καλίφα, κατάφερε να εξοβελίσει από την πρώτη θέση ονόματα με...ιστορία στα δημοψηφίσματα οπισθίων, όπως η Τζέι Λο και η Μπιγιόνσε.

Το 27χρονο μοντέλο που είχε κάνει αίσθηση όταν πρωτοεμφανίστηκε πριν από οκτώ χρόνια στις πασαρέλες με το ξυρισμένο κεφάλι και το καλογυμνασμένο κορμί της, αναδείχθηκε πρώτη με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη.



Και ποια ήταν η δεύτερη; Η συνήθης ύποπτη των τελευταίων ημερών. Η Pippa Middleton. Φαίνεται ότι η εμφάνιση της αδελφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στο γάμο και το στενό λευκό φόρεμα που φορούσε, την μετέτρεψε στην απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού της Βρετανίας και όχι μόνο.



Την τρίτη θέση κατέλαβε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία φήμες λένε ότι δηλώνει δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα, καθώς αν για κάτι είναι γνωστή, είναι τα οπίσθια της. Όσο για τα θρυλικά οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ...τερμάτισαν μόλις στην ένατη θέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου