ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ενθουσιασμός επικράτησε στην «πρώτη» του Άρη.

 Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ενώπιον περίπου 10.000 οπαδών των «κιτρίνων» που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους με συνθήματα και δημιουργώντας ατμόσφαιρα αγώνα.

«Καταλάβετέ το, οι Σύνδεσμοι δεν είναι γενεσιουργός αιτία της βίας!!! Ο Νόμος του Ισχυρού και η Διαφθορά, η ανοχή των θεσμών σ' αυτούς την προκαλεί!!!», «Ιδιώνυμο για έναν πύρσο, ε; Λευτεριά στους Μπέο - Ψωμιάδη» έγραφαν δύο από τα πανό που είχαν αναρτηθεί με σαφή αναφορά στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Την υπόσχεση «ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια φέτος να τους κάνουμε πιο περήφανους από ποτέ» έδωσε ο Σάκης Τσιώλης. Ο προπονητής του Άρη τόνισε: «Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ο Άρης να κάνει κάτι περισσότερο από ό,τι έχει κάνει τα περισσότερα χρονιά. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο και εύχομαι επιτέλους να εισπράξει αυτό που δικαιούται μέσα από όλη την προσπάθεια που έχει κάνει, την αγάπη του προς την ομάδα και τις προσδοκίες του».

Ο Μιχάλης Σηφάκης, από την πλευρά του, δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που έχουμε τόσο πολύ κόσμο στην πρώτη και είμαι και εγώ στην ομάδα. Στόχος είναι να πάμε ψηλά φέτος. Όσο για αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και τις αποκαλύψεις, οι εποχές είναι δύσκολες αλλα αυτός ο κόσμος μας δίνει δύναμη».

Και ο Νέρι Καστίγιο είπε:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Άρη, ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Όλοι πρέπει να υιοθετήσουμε τη σκέψη να πάμε στην πρώτη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου