ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Θεσσαλονίκη: θα "ξηλωθούν" τα κλειστά περίπτερα


Την ίδια τακτική που ακολουθείται με το συμμάζεμα των τραπεζοκαθισμάτων θέλουν να ακολουθήσουν οι δημοτικές αρχές της Θεσσαλονίκης και για τα περίπτερα, «ξηλώνοντας» όσα είναι κλειστά και επιβάλλοντας περιορισμούς σε όσα «απλώνονται» ανεξέλεγκτα.
«Ο νόμος προβλέπει περίπου 890 περίπτερα και μαγαζιά πώλησης καπνικών υλικών για το δήμο Θεσσαλονίκης. Οι άδειες όμως που δόθηκαν από τη νομαρχία, παρανόμως, είναι 1.486. Ερευνούμε να δούμε ποια περίπτερα είναι σε λειτουργία. Όσα δεν έχουν ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές θα απομακρυνθούν», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χασδάι Καπόν.
«Αραδιάζουν εφημερίδες, περιοδικά και ψυγεία ανεξέλεγκτα. Για παράδειγμα, τα τέσσερα περίπτερα στις τέσσερις γωνιές της Τσιμισκή στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους δημιουργούν μόνιμο πρόβλημα συνωστισμού και η έκταση που καταλαμβάνουν είναι μεγαλύτερη από ότι προβλέπει ο νόμος. Θα εφαρμόσουμε και εκεί το νόμο», πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης σε σημερινή συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με τις δημοτικές Αρχές, πάνω από 50 περίπτερα είναι σήμερα κλειστά στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου