ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Σπίτι μου, σπιτάκι μου................φτωχοκαλυβάκι μου

Όπως ο απλός κόσμος, έτσι και οι celebrities φαίνεται να απολαμβάνουν τη θέα της θάλασσας γι' αυτό ακριβώς το λόγο, οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον μία κατοικία με θέα...τον Ειρηνικό.

Άλλοι λατρεύουν τα σπορ κι έχουν τεράστιες εκτάσεις με γήπεδα του γκόλφ, του τένις και του μπάσκετ. Ενώ οι πιο κλασικοί και συντηρητικοί ψηφίζουν... πισίνα.

Το σπίτι της Χάλι Μπέρι στο Μαλιμπού ήταν όνειρο ζωής για την αφροαμερικανίδα ηθοποιό. Αξίας 8,82 εκατομμυρίων δολαρίων, με απίστευτη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και δύο ορόφους, αποτελεί το καταφύγιο της διάσημης ηθοποιού όταν θέλει να ξεφύγει από το θόρυβο του πολυτελούς διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη.



Η Τζούλια Ρόμπερτς μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον πλανήτη. Σήμερα απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή στο πλευρό του συζύγου της Ντάνι Μόντερ και των δύο παιδιών τους. Το σπίτι τους στο Μαλιμπού, το οποίο σχεδίασαν οι ίδιοι σε αποικιακό στιλ, είναι αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων.



Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έλείπε..."ο Μάρτης από τη Σαρακοστή". Έτσι και η οικογένεια Μπέκαμ αγόρασε πριν από τρία χρόνια ένα σπίτι αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες. Τέσσερις όροφοι με θέα το απέραντο γαλάζιο.



Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος καλλιτέχνης της γενιάς του. Ο πρώην επικεφαλής του συγκροτήματος N Sync είναι ο ιδιοκτήτης μίας υπερπολυτελούς κατοικίας στο Μπέβερλι Χιλς αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεικ λατρεύει το γκολφ και χαλαρώνει παίζοντας τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα, γι΄αυτό το λόγο αγόρασε και το συγκεκριμένο σπίτι με το τεράστιο γήπεδο.



Μπορεί τους τελευταίους μήνες ο Τσάρλι Σιν να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λόγω του διαζυγίου του αλλά και της απόλυσης του από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά στην οποία εργαζόταν - Two and a half men- αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να αγοράσει ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Προφανώς για... να πνίξει τον πόνο του στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα.



ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου