ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

«Κύριε Παπανδρέου δώστε του επιτέλους ένα υπουργείο να ησυχάσουμε».


Ολομέτωπη επίθεση του Αντώνη Σαμαρά εναντίον του Γιώργου Καρατζαφέρη. «Κύριε Παπανδρέου δώστε του επιτέλους ένα υπουργείο να ησυχάσουμε».

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης σχολίασε τη δήλωση του προέδρου του ΛΑ.ΟΣ. που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει τους βουλευτές του από το κοινοβούλιο. «Ακούσαμε κάποιον να απειλεί σήμερα, ότι αν δεν τα βρούμε θα παραιτηθεί από τη Βουλή για να προκαλέσει εκλογές. Δεν έπιασε η παγίδα της συναίνεσης, φοβούνται ή δεν αντέχουν την επαναδιαπραγμάτευση και απειλούν με εκλογές. Εμείς πάντως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αν αποφασίσουν εκλογές καλοδεχούμενες».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η απάντηση του ΛΑ.ΟΣ. «Προς τι ο παροξυσμός και η καταφυγή σε ανοησίες, από τον κ. Σαμαρά; Με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του δίνει φιλί ζωής στην ασύνδετη και ανίκανη κυβέρνηση Παπανδρέου. Αν δεν φοβόταν, σήμερα τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά διαφορετικά στην Ελλάδα. Λυπούμαστε για το ήθος και το ύφος στο οποίο παρασύρεται από πρόσωπα που πάντα εκινούντο απέναντι στη ΝΔ» αναφέρει η ανακοίνωση του ΛΑ.ΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου