ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Game World 2011" στη Θεσσαλονίκη


Διαδραστικά ηλεκτρονικά παιχνίδια, που "υπακούουν" στην εντολή του παίκτη από απόσταση, κι άλλα που αναγνωρίζουν τις εντολές με το ηλεκτρονικό τους "μάτι" και τρισδιάστατες οθόνες, χωρίς ειδικά γυαλιά… Πρόκειται για ορισμένες μόνο από τις πλέον σύγχρονες εκδοχές των νέων βιντοπαιχνιδιών που φιλοξενούνται μέχρι τις 30 Ιουνίου στη μεγαλύτερη έκθεση του είδους, στον Πολυχώρο "Μύλος", στη Θεσσαλονίκη.

Η νέα τεχνολογία στην ψυχαγωγία ίσως συναρπάζει τους μικρούς και εκπλήσσει ευχάριστα τους μεγαλύτερους, αλλά η έκθεση κρύβει εκπλήξεις και για τους παλαιότερους. Ό,τι γνώρισαν και αγάπησαν στα παιδικά τους χρόνια, θα το ξαναδούν "ζωντανό" και σίγουρα δε θα παραμείνουν ασυγκίνητοι: θα θυμηθούν τις ατέλειωτες ώρες που σπαταλούσαν πάνω από ογκώδεις κονσόλες, χειριζόμενοι μοχλούς και κουμπιά...

Το "Πακ-Μαν", τα "Ράλι", το "Τέτρις", η… προϊστορία των videogames μπορεί να μην είναι πια και τόσο επίκαιρη, αλλά έχει μεγαλώσει ολόκληρες γενιές!

H μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών παιχνιδιών διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Οι επισκέπτες του "Game World 2011" έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν και στο μέλλον των video games και της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, σε μια έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου