ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι: "Δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν Κυβέρνηση-Τρόικα-Χρέος"


Ακόμα μια δυναμική αλλά ταυτόχρονα απόλυτα ειρηνική κινητοποίηση πραγματοποιούν και σήμερα, για 7η ημέρα, οι αγανακτισμένοι πολίτες στο Σύνταγμα. Ο κόσμος συνεχίζει να συγκεντρώνεται κάθε μέρα μετά τις 7 στην πλατεία να φωνάζει συνθήματα εναντίον του Μνημονίου, να χτυπά κατσαρόλες και να διαμαρτύρεται για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
"Δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν Κυβέρνηση-Τρόικα-Χρέος", αναγράφεται στο πανό που έχουν αναρτήσει οι αγανακτισμένοι πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί και σήμερα στο Σύνταγμα σε πείσμα όσων νόμιζαν ότι δεν θα κρατήσει η κινητοποίησή τους.
Οι σκηνές παραμένουν στην πλατεία και οι ομάδες αυτοοργάνωσης αυξάνονται, βελτιώνονται και καθημερινάσ τις 6 το απόγευμα οργανώνουν τις επόμενες κινήσεις τους. Στις ομάδες σίτισης, καθαριότητας, νομικής υποστήριξης και ιατρικής περίθαλψης προστέθηκαν τώρα και οι ομάδες περιφρούρησης που λειτουργούν κάθε μέρα και πιο αποτελεσματικά.
Ο κόσμος συνεχίζει να συρρέει στην πλατεία για να ενωθεί με τους αγανακτισμένους οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι παραπάνω από 20.000.
Και οι αγανακτισμένοι της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους
Εκατοντάδες κόσμος είναι συγκεντρωμένος και σήμερα γύρω από τον Λευκό Πύργο, οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένοι και φυσικά πολλοί νέοι, διαμαρτύρονται με τον δικό τους τρόπο ενάντια στο μνημόνιο.
Για αύριο Τετάρτη οι Θεσσαλονικείς έχουν προγραμματίσει ποδηλατοδρομία γύρω από τους δρόμους της πόλης, με σκοπό να ενημερώσουν τους συμπολίτες τους για τις δράσεις τους και να τους καλέσουν να τους ακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου