ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μ. Θεοδωράκης: «συναίνεση που σημαίνει υπακοή στην τρόικα δε μπορεί να υπάρξει»


Μ. Θεοδωράκης: «Υπακοή στην τρόικα δε μπορεί να υπάρξει»Σε επανάσταση κατά του Μνημονίου και της Τρόικας κάλεσε τους Έλληνες πολίτες ο Μίκης Θεοδωράκης από τα Προπύλαια, όπου συμμετέχει στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιούν οι πανεπιστημιακοί.
Ο Μίκης τραγούδησε το «Ένα το χελιδόνι» και αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμου, ενώ απευθυνόμενος προς το πλήθος είπε ότι μόνο ένας λαϊκός ξεσηκωμός θα σώσει την Ελλάδα από την καταστροφή.
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Θεοδόσης Πελεγρίνης και ο Μίκης Θεοδωράκης, ενώ συμμετέχουν και οι καθηγητές Γιώργος Κασιμάτης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Νότης Μαριάς, Κώστας Μπέης και Κώστας Χρυσόγονος.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η πρόσκληση στην εκδήλωση απευθύνεται σε κάθε πολίτη που θέλει να διατρανώσει την αντίθεσή του στην υποτέλεια της ελληνική κοινωνίας και την απαξίωση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, περισσότεροι από 5.000 Αγανακτισμένοι πολίτες έχουν συγκεντρωθεί και σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, για έβδομη συνεχόμενη μέρα, διαμαρτυρόμενοι κατά των μέτρων λιτότητας και της κυβερνητικής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου