ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Πράσινη θα γίνει η Πλατεία Αριστοτέλους για το πικνίκ την 1η Ιουνίου


Με ένα πικνικ στην Πλατεία Αριστοτέλους υποδέχεται το καλοκαίρι την 1η Ιουνίου η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Χώρων Πρασίνου. Η διοίκηση του δήμου αναλαμβάνει αυτή τη δράση στο πλαίσιο της γνωστοποίησης και της ενίσχυσης της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014».
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «από τις 3 το μεσημέρι και για όσο αντέξουμε, η Πλατεία Αριστοτέλους μεταμορφώνεται και οι εθελοντές του «Θεσσαλονίκη 2014» σας καλούν σε ένα μεγάλο πικ νικ στο γρασίδι». Η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Χώρων Πρασίνου θα καλύψει το χώρο της Πλατείας Αριστοτέλους από την οδό Μητροπόλεως έως τη Λεωφόρο Νίκης με χλοοτάπητα. Οι εθελοντές της Ομάδας Διεκδίκησης και η αντιδημαρχία Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντών θα φροντίσουν για τον χαρακτήρα της δράσης.
Πάντως, μπορεί την 1η Ιουνίου η πλατεία Αριστοτέλους να γίνει...πράσινη λόγω του τεχνητού χλοοτάπητα που θα τοποθετηθεί, αλλά κάποιοι εξακολουθούν να ονειρεύονται... αμμουδιά στην παραλία της πόλης και σχετικά γραφιστικά «όνειρα», όπως αυτό στη φωτογραφία, με φόντο την πλατεία Αριστοτέλους κυκλοφορούν στο Ιντερνετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου