ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Street party στη Θεσσαλονίκη.Με στόχο τη γνωστοποίηση και την ενίσχυση της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης ως «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας- 2014»


Σήμερα  Παρασκευή 29 Απριλίου, η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την υποψηφιότητα για τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας- 2014» και σας καλεί στη μεγαλύτερη γιορτή δρόμου που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί στην πόλη. Το πάρτυ αρχίζει στις 16.00.
Η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας είναι ένας νέος θεσμός που ξεκίνησε το 2009 από το Ρότερνταμ, το 2010 φιλοξενήθηκε στο Τορίνο και φέτος τον τίτλο κατέχει η Αμβέρσα του Βελγίου. Η πόλη της Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να κερδίσει το τίτλο για το έτος 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν στηρίζεται σε χρηματοδότηση από το Δήμο. 
Με στόχο τη γνωστοποίηση και την ενίσχυση της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται μια μεγάλη γιορτή, η οποία θα λάβει χώρα σήμερα 29 Απριλίου στο χώρο της παραλίας από το Λευκό Πύργο έως και το Μέγαρο Μουσικής με δράσεις που ξεκινούν από τις 4 μ.μ.
Σε μια ειδικά διαμορφωμένη μουσική σκηνή, γνωστοί καλλιτέχνες & συγκροτήματα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα θα ντύσουν τη γιορτή με τις μουσικές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Γιάννη Αγγελάκα 3, τους Μίκρο, το Μιλτιάδη Πασχαλίδη, τους My excuse, τους 63High, τους Speakeasies Swing band, τους Émigré, τους Ινφο, τους Moca Juniors, τους Trouble, τους 9 West, τους Pony Licks και τους Root Boot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου